Horecaklant worden bij HANOS?

Ingrediënten voor succes!

Als horecaondernemer komt u voor veel vraagstukken te staan. Welke producten passen bij mijn menukaart? Waar haal ik inspiratie vandaan voor mijn gerechten? Hoe richt ik mijn zaak in?

HANOS helpt u bij deze vraagstukken. Want bijdragen aan het succes van onze klanten, elke dag weer. Daar draait het om bij HANOS! Graag worden wij uw partner en groothandel, omdat wij zeker weten dat ons totaalleveranciersschap én onze passie u verder kunnen helpen.

Direct klant worden

Wij staan voor:

 • Een kwalitatief, groot en veelzijdig assortiment
 • Veel vers, food, non-food en delicatessen
 • Drank en gedistilleerd uit binnen- en buitenland
 • Interieurdesign, grootkeukeninrichting en bedrijfskleding
 • Culinaire kennis, (online) inspiratie en exclusieve events

Wij ontzorgen u!

Het runnen van een horecaonderneming kost veel tijd. Gelukkig bieden wij hiervoor ondersteuning op veel manieren. Of het nu gaat om het leveren van producten, het samenstellen van uw wijnkaart of het portioneren van uw vis of het uitbenen van uw gevogelte en wild: wij ontzorgen u! Als klant van HANOS heeft u toegang tot ruim 80.000 artikelen en 20 vestigingen. Ook bieden wij altijd persoonlijk advies en maatoplossingen.

HANOS biedt u een werelds én lokaal assortiment. Of het nu gaat om kaas van eigen bodem of om Iberico varkensvlees uit Spanje; HANOS biedt u een groot aanbod producten van over de hele wereld. Deze producten kunt u afhalen in één van onze vestigingen. Afhankelijk van uw afnamefrequentie en ordergrootte kunnen de producten ook bij u op locatie worden bezorgd door één van onze eigen HANOS-chauffeurs. Hiervoor krijgt u toegang tot een HANOS-account om de producten online te bestellen.


FoodXperience

Vind inspiratie op ons platform en via vakgenoten

Eén van de manieren waarop HANOS u helpt uw zaak naar het volgende niveau te tillen, is via ons online platform FoodXperience. Dit is hét platform voor inspirerende recepten, gedeeld door FoodXperience en door vakgenoten. U kunt gemakkelijk per categorie en zelfs per seizoen zoeken naar recepten die interessant voor u zijn. Naast de bereidingsinformatie vindt u ook de benodigdheden voor elk recept. Hier staan ook de HANOS-artikelnummers bij, zodat u de benodigde producten snel en gemakkelijk kunt bestellen.

Naast recepten vindt u op FoodXperience ook bijzondere verhalen van bekende chefs, handige tips & tricks en de laatste horeca-evenementen.

Naar FoodXperience

Hulp bij de inrichting van uw zaak

Studio Senses is het experience center van HANOS Nederland, dat u kan helpen met de volledige inrichting van uw zaak. Onze partner van Gestel helpt u met grootkeukentechniek en onze partner Kaja heeft het antwoord op al uw vragen en wensen omtrent het interieur van uw zaak.

Ook als u nog geen idee heeft wat u wilt met uw inrichting helpen onze specialisten u. Leg uw wensen en ideeën aan hen voor en zij zorgen ervoor dat er voor u een passend ontwerp komt. Met de realisatie van dit ontwerp kunnen zij u uiteraard ook helpen.

Wilt u simpelweg eens nieuwe inspiratie opdoen? Kom dan langs in één van onze experience centers! Specialisten vanuit verschillende disciplines laten u graag ervaren wat de mogelijkheden zijn op gebied van interieur, inrichting en identiteit. Voor binnen, buiten en in de keuken. Het prikkelen van zintuigen. Kijken, ruiken, voelen, luisteren, proeven en beleven. Daar draait het om bij Studio Senses!

Naar Studio Senses

Hulp bij de inrichting van uw zaak
Coffee & Tea Experience

Totaalconcept koffie en thee

Bij HANOS bieden wij u een totaalconcept aan op het gebied van koffie en thee in de vorm van Coffee & Tea Experience. Dat betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent voor alles op gebied van koffie en thee. Van koffiebonen en zakjes thee tot suiker, melk, glazen en kopjes. Daarnaast tonen wij u ook de lekkerste recepten om uw koffie- en theepresentatie compleet te maken.

Meer over Coffee & Tea Experience

Ik kook bewust

Gemakkelijk duurzaam kiezen

Kiezen voor duurzaam is echter niet eenvoudig door de veelheid aan keurmerken. Daarom heeft HANOS het concept 'IK KOOK BEWUST' (IKB) in het leven geroepen. Alle producten in dit assortiment voldoen aan drie pijlers: in het seizoen, duurzaam geproduceerd en van dichtbij. Zo helpt HANOS u om gemakkelijk duurzame keuzes te kunnen maken.

Meer over IK KOOK BEWUST

Lightspeed kassasysteem | HANOS

Lightspeed kassasysteem

Lightspeed is een verfijnd en flexibel kassasysteem, speciaal ontwikkeld voor de horeca. Met Lightspeed kunt u efficiënt en kostenbewust werken. De kassa neemt u het werk uit handen, waardoor u meer tijd en aandacht kunt besteden aan uw gasten.Meer over Lightspeed

Ecologic, hét HANOS hygiëneconcept

Ecologic

Met ons hygiëneconcept, vol ecologische schoonmaakmiddelen, kunnen wij u compleet ontzorgen. Het concept is gebouwd op drie pijlers: 100% veilig, ecologisch en schoon. Daarmee voldoen we aan de eisen van vandaag én is het concept onderscheidend met unieke producten die exceleren ten opzichte van de andere producten in de markt.

Meer over Ecologiq

Bent u benieuwd naar alle concepten waarvan u als HANOS-klant gebruik kunt maken? U bekijkt al onze concepten hieronder.

Bekijk concepten
Restaurant NOVO Maastricht

Vele horecaondernemers gingen u voor!

HANOS omarmt ondernemerschap. Al 45 jaar stellen wij alles in het werk om ondernemers in horeca en gastvrijheid te inspireren en zo hun business te versterken. Wij zijn trots op de samenwerking met onze klanten. Klanten die stuk voor stuk hun eigen, unieke verhaal hebben. Lees hier de inspirerende verhalen van onze klanten.

NOVO Maastricht

"Wij zijn natuurlijk geen grote keten, dus onze afname is beperkt. Toch wilde HANOS meedenken in het creëeren van een eigen blend. Die flexibiliteit is voor ons een grote meerwaarde. [...] Prijs, kwaliteit en persoonlijkheid, het viel voor ons gewoon allemaal op zijn plek."

Lees het hele verhaal Lees alle klantverhalen


Deelnemen aan inspirerende activiteiten en evenementen

HANOS organiseert regelmatig inspirerende activiteiten en evenementen waaraan u kunt deelnemen. Ook in 2021 is onze agenda weer goed gevuld met allerlei interessante activiteiten en trainingen, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze activiteiten en evenementen en om zo in informele setting samen met andere vakgenoten geïnformeerd en geïnspireerd te raken. Bekijk hieronder alle activiteiten die HANOS voor u organiseert.

Bekijk geplande activiteiten

 

Klantvoordelen in het kort

 • Groot assortiment food, non-food en vers
 • Vakkundige adviezen van onze culinair adviseurs
 • Tal van inspirerende activiteiten en evenementen
 • Dagelijks scherpe acties en aanbiedingen
 • Bezorging bij u op locatie mogelijk
 • ...en nog veel meer!

Ontdek de wondere wereld van HANOS!

Als uw horeca-groothandel kunnen wij u ontzorgen op vele gebieden, wat u een hoop tijd bespaart. Tijd die u hierdoor op andere manieren aan uw onderneming kunt besteden. Graag gaan wij deze samenwerking met u aan. In slechts 5 minuten kunt u zich met uw KVK-nummer eenvoudig inschrijven als klant bij HANOS. Wij zien ernaar uit om u te helpen het maximale uit uw onderneming te halen!

Direct klant worden