Waar ambacht en gastronomie samenkomen, HANOS op de Horecava 2018

U vindt ons in hal 7 stand 07.500

Van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 kunt u HANOS vinden in hal 7 op stand 07.500. Persoonlijke aandacht en de ultieme gastbeleving is de toegevoegde waarde die elke horecaprofessional zijn klant moet bieden. De verwachtingen liggen hoger dan ooit en ook daar kunnen wij u in ondersteunen met onze partners. Kwaliteitsproducten van onze slager en visspecialist zijn direct te proeven. Bijpassende wijnen, cocktails en de mooiste koffievariaties worden voor u klaar gemaakt. Graag verwelkomen wij u op onze stand, tot dan. 
 

Tijdens de Horecava kunt op de stand van AnyTyme kennis maken met de fast casual formule van de HANOS. Bij deze formule blijft u de ondernemer. De formule heeft recent een restyle gehad, waardoor het herkenbare klokje is gebleven, maar met de tijd is meegegaan. In onze containers op de Horecava kunt u een beeld krijgen hoe een AnyTyme eruit kan zien. Ook bent u van harte welkom op Ons VIP-terras waar u eersterangs plekken heeft voor de Lekkerste Wedstrijden. Zien wij u in hal 9 op stand nummer 9.110 en 9.112!

Bestel direct uw kaarten

HANOS Gouden Koksmuts

De deelnemers zijn al enige tijd bekend, maar wie neemt de HANOS Gouden Koksmuts dit jaar mee naar huis? Op ons inspiratieplatform FoodXperience vindt u recepten gemaakt door de deelnemende teams op basis van een Blackbox die wij hen gaven. De Blackbox bevatte wildzwijnnekbrood, pastinaak, hazelnoten en paddenstoelen. Daarnaast stellen wij de teams graag aan u voor! Ook deze video's vindt u op www.foodXperience.com. De chefs die gaan strijden om de titel HANOS Gouden Koksmuts zijn:

  • Marco van der Wijngaard van Restaurant ‘t Amsterdammertje*
  • Dennis van den Beld van Landgoed Hotel Het Roode Koper*
  • John Kocken van Restaurant De Heer Kocken*
  • Mathijs Mulder van Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek*
  • Jelle Conijn van Ciel Bleu Restaurant**
  • Davy Roord van Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink*
  • Marco Helsloot van Hotel & Restaurant Merlet*
  • Jeroen Brouwer van Restaurant De Loohoeve
De Gouden Koksmuts

De lekkerste wedstrijden

In Hal 10 vindt u de fast casual. Hier vinden ook de wedstrijden plaats. Het lekkerste broodje is de bekendste en tevens de langstlopende wedstrijd. Maar ook de lekkerste wedstrijden blijven volop de trends in de gaten houden en dit jaar zal ook de lekkerste hotdog toegevoegd worden aan de wedstrijden. Kom de deelnemers aanmoedigen of inspiratie opdoen voor uw zaak. Overzicht van het complete programma van de lekkerste wedstrijden vindt u op de website van www.lekkerstewedstrijden.nl

Studio Senses
De sfeer- en smaakmakers voor elke horeca gelegenheid. De professionals achter studio Senses zijn vertrouwde namen in de branche, Kaja Interieurs en van Gestel Grootkeukentechniek. Alles onder 1 dak voor uw zaak. 

Jan van As
Topkwaliteit voor scherpe prijzen, daar staat de versvishandel voor. Er wordt rechtstreeks ingekocht van de visboten en visafslagen. Continu op zoek naar verbreding van het assortment vis, schelp- en schaaldieren. 

Van der Zee
Is dé horecaslager van Nederland. Zij staan garant voor een kwaliteitsassortiment, van zowel lokale producten als vleesconcepten. De ambachtelijke vleeswaren uit eigen worstmakerij zorgen voor een culinaire wereldreis.

Veltins 
Een premium pils uit Duitsland, dat nog steeds volgens het Reinheitsgebot brouwt. Al jaren een bier dat populair is en tot de top 5 behoort van populairste biermerken in Duitsland. 

Iceberg Company
Altijd op zoek naar nieuwe oplossingen voor vragen die ontstaan vanuit klanten. Gespecialiseerd in horeca en koelktechniek. Op de stand presenteren zij de instant glassfreezer en de dry ice cube. 

Coffee-experience
Altijd het passende coffee concept voor de horeca-proffesional. Nieuw is BARLATTE, dé oplossing voor perfect melkschuim. Met één druk op de knop heeft u binnen 10 seconden perfect melkschuim.

FoodXperience
FoodXperience is het culinaire inspiratieplatform van HANOS voor horecaprofessionals. Het platform wordt constant ge-update met recepten, tips & tricks, reportages en technieken.