ban_nic_747x747_insptrends_logo.jpg

Inspiratie & Trends

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

ban_nic_hc18_trends_kumar_1608_747x747.jpg

Kumar's inspirerende smaken

Kumar's houdt van goede, echte en eerlijke smaken. Zonder concessies te doen aan kwaliteit en door gebruik te maken van de beste ingrediënten in de producten. En dat proeft u. De curries en bumbu's bevatten geen kunstmatige toevogeingen. De pure en herkenbaar autentieke smaken spreken voor zich. U kunt er volop mee variëren, wa dacht u van een Rendang burger, Butter chicken kipspiezen of een pompoensoep met red curry? Kijk voor meer inspiratie op de website van Kumar's.

Kumar's curries&bumbu's
green curry | 251.02260
red curry | 251.02270
besengek | 251.02280
butter chicken | 251.02290
vindaloo | 251.02310
bak/emmer 500 gram

ban_nic_hc18_trends_mooi_op_tafel_1608_747x747.jpg

Mooi op tafel

Wilt u uw eigen gemarineerde olijfjes mooi op tafel zetten? Dan is deze pot met minizeefje/lepel een musthave.

Pot met minizeefje
610.25280 | per stuk

ban_nic_hc18_trends_enamor_1608_747x747.jpg

Enamor verenigt culturen

Deze bijzondere yuzu-cultuur is het resultaat van een samenwerking tussen de Indiase filantroop Seema Lohia en de Franse Xavier Chapelou. Enamor is dan ook een harmonieuze mix van Japanse, Indiase en Franse culturen. Ingrediënten zijn het Japanse superfruit 'yuzu' en het distillaat van een prominent Frans cognachuis. Het resultaat is een luxueuze drank met pittige grapefruittonen en verse bergamotaroma's.

Enamor
063.03640 | fles 70 cl

ban_nic_hc18_trends_fleurige_groentevellen_1608_747x747.jpg

Fleurige groentevellen

Geweldige producten om te verwerken in culinaire gerechten. Inrollen, bedekken, klein randje maken; het kan allemaal met deze pure (gedroogde) groentevellen. Het vernieuwende aan deze vellen si dat u ze ook kunt stomen en frituren.

Groentevellen
wortel | 252.12370
spinazie | 252.12380
aardappel | 252.12390
rode biet | 252.12400
paprika | 252.12410
pak 10 stuks

ban_nic_hc18_trends_uit_de_boekenkast_1608_747x747.jpg

Uit de boekenkast

In Instock cooking worden eeuwenoude conserveringstechnieken op een toegankelijke manier uitgelegd: inmaken in zoetzuur, inmaken in zoet, fermenteren, drogen, invriezen, pekelen, konfijten en roken.

Instock Cooking
hardcover - 160 pagina's
511.10380 | per stuk