ban_nic_trends_logo_2104_747x747.jpg

Inspiratie & trends

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

ban_nic_trends_spice_up_1605_747x747.jpg

Droogpekel & rookextract

Een mooie mix van onder meer suiker, zout, kruiden en rookaroma. Gebruikstip: maak vis schoon (vel laten zitten), wrijf in met de mix en wikkel goed in folie, laat 12 tot 36 uur in de koeling rusten, haal overtollige kruiden eraf, snijd in stukken en serveer.

Droogpekel & rookextract
250.41198 | pot 500 gram

ban_nic_trends_smaak_griekenland_1605_747x747.jpg

De smaak van Griekenland

Het uitgestrekte gebied langs de Middellandse Zee heeft talloze keukens waar bijzondere smaken vandaan komen. Enrico’s nieuwste lijn, Costa del Mezze, is ontstaan door een selectie te maken uit deze smaken. Deze fetaspread met geroosterde rode paprika is erg smakelijk en breed inzetbaar. Lekker op toast en op brood, bij geroosterd vlees en in een saus of dressing.

Spread rode paprika & feta
252.08750 | pot 1 kilo

ban_nic_trends_black_beauty_1605_747x747.jpg

Black Beauty

Als mensen ons vroeger hadden gevraagd een zwart hamburgerbroodje te proeven, hadden we vreemd opgekeken. Tijden veranderen echter en tegenwoordig lijkt niets meer onmogelijk. Daarom heeft Lantmännen Unibake de revolutionaire Black Hamburger Bun gelanceerd. Het hamburgerbroodje is voorgesneden en hoeft enkel ontdooid te worden, binnen een handomdraai heeft u een echte eyecatcher op het menu. De zwarte broodjes zijn mals en uitstekend geschikt om even te grillen. Ze passen helemaal in de stijl van barbecue en roken.

Black hamburger bun
41257090 | doos 24 stuks

ban_nic_trends_kaniwa_1605_747x747.jpg

Cañihua: voedzaam graan

Cañihua of kaniwa is een super voedzaam zaad, dat groeit in het Andesgebergte in Peru. Het is familie van quinoa en de smaak is vergelijkbaar. Cañihua bevat nog hogere percentages proteïnen, ijzer, magnesium en calcium. Het is dan ook een ideale vervanger voor rijst, quinoa of pasta. Cañihua wordt in Peru gebruikt voor diverse gerechten: gemengd met fruit, in soepen of voor het bakken van brood. De bereiding is eenvoudig: 2 delen kokend water op 1 deel cañihua, 15 minuten doorkoken en afgieten. Heerlijk in salades.

Cañihua
252.32200 | pot 500 gram

ban_nic_trends_boekenkast_1605_747x747.jpg

BBQ het hele jaar door!

In het boek BBQ het hele jaar door! vindt u 70 recepten voor op en rond de zomer- en winterbarbecue. Een origineel boek dat opvalt door de bijzondere keuze van ingrediënten (krokodil, paard, struisvogel, hinde, springbok) en smaakcombinaties. Na twee bladzijden met barbecuetips volgen zeventig recepten waarmee u het hele jaar door kunt barbecueën, ook in de winter. Een aanrader voor de barbecueliefhebber.

BBQ het hele jaar door!
paperback - 175 pagina’s
511.07318 | per stuk