ban_nic_trends_logo_2104_747x747.jpg

Inspiratie & trends

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

ban_nic_trends_lekker_italiaans_1606_747x747.jpg

Lekker Italiaans

Met deze Italiaanse delicatessen komen uw gasten alvast in vakantiestemming:

  • Amaretto amarena
    Kersen in amaretto, heerlijk in desserts en op ijs.
    252.09760 | pot 400 gram
  • Baci del Chiostro
    Diverse amandelkoekjes in stijlvolle eenpersoonsverpakking, lekkere traktatie bij een kopje espresso of cappuccino.
    252.32260 | zak 500 gram
  • Italian biscuit selection
    Selectie van amaretti, cantuccini, canestrelli en baci.
    252.32250 | doos 210 gram
ban_nic_trends_couscous_gepekelde_citroen_1606_747x747.jpg

Couscous en gepekelde citroen

Deze twee producten vormen een smakelijke combinatie. Lekker als fris garnituur.

  • Breng 2,5 liter groentebouillon met beetje gesneden, gepekelde citroen aan de kook.
  • Voeg een pot (2 kilo) parelcouscous toe en laat zachtjes garen gedurende 12 minuten.
  • Roer goed door elkaar, zodat de citroen uit elkaar valt in de couscous.

Lemon natural preserved
252.12250 | pot 400 gram
Couscous parel
252.01229 | pot 2 kilo

ban_nic_trends_spaanse_croquestas_1606_747x747.jpg

Spaanse croquetas

In de ‘ludoteca gastronomica,’ de speelkamer van de smaak, ontwikkelt een team van fijnproevers nog op traditionele wijze vele soorten unieke Croquetas met de meest mooie en pure ingrediënten. Deze Spaanse kroketjes in bijzondere smaken worden met de hand gemaakt.

Croquetas de Bacalao (kabeljauw)
414.16610 | doos 32 stuks - 25 gram 

Croquetas de jamon Ibérico
414.16600 | doos 32 stuks - 25 gram

ban_nic_trends_seasoning_1606_747x747.jpg

Seasoning voor blackening

Blackening is een typische bereiding in onder meer de keuken van Louisiana. Hierbij zijn goede kruiden, zoals de Seasoning Blends van Chef Paul Prudhomme’s, onontbeerlijk.

  • Haal vis of vlees door gesmolten boter en bestrooi rijkelijk met de blackening spices.
  • Maak een stalen pan goed heet (walmen) en bak hierin de vis of het vlees (schroei aan beide kanten goed dicht).
  • Blijf draaien tot de gewenste gaarheid.

Het kruidenmengsel is vrij van MSG en gluten en bevat geen houdbaarheidsmiddelen.

Blackened Steak Magic
250.75269 | pot 567 gram

ban_nic_trends_uit_de_boekenkast_1606_747x747.jpg

Uit de boekenkast

'Thailand, het kookboek' is misschien wel het beste Thaise kookboek dat we kennen. Boordevol recepten van hapjes en drankjes, salades, curries, soepen tot rijst & noedels en nog veel meer.

Zeer interessant zijn de recepten van koks van beroemde restaurants uit alle delen van de wereld. Aan bod komen onder meer: Chat Thai (Sydney), Kin Shop (New York), Issaya Siamese Club (Bangkok), Rosa’s Thai Café (Londen) en Uncle Boons (New York).

Thailand, het kookboek
hardcover - 528 pagina’s
511.33970 | per stuk