ban_nic_trends_logo_2104_747x747.jpg

Inspiratie & trends

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

ban_nic_trends_muffin_nutella_1607_747x747.jpg

Muffin vol Nutella

Deze Nutella big muffins zijn top en bijvoorbeeld perfect om als alternatief voor taart te verkopen. Per stuk verpakt, gevuld en getopt met Nutella en afgewerkt met hazelnootschilfers.

Muffin Nutella
413.09670 | doos 36 stuks - 110 gram

ban_nic_trends_lo_pak_ko_1607_747x747.jpg

Lo pak ko

Lo pak ko wordt ook wel de Chinese variant van bakpaté of turnipcake genoemd. De delicatesse is gemaakt van rettich, geroosterd varkensvlees, Chinese worst en gedroogde garnaal. Bak om en om aan, of stoom voor serveren (wij vinden bakken het lekkerst). Lekker als hapje of bijgarnituur.

Lo pak ko
414.09060 | doos 12 stuks

ban_nic_trends_creamy_caramel_1607_747x747.jpg

Creamy caramel

De puur Hollandse lijn CaramelZ wordt met de hand gemaakt. In de keuken van HANOS werkt ons culinair team graag met CaramelZ Limoncello, vooral in dessertbereidingen. Wat een heerlijk product! Ook verkrijgbaar in diverse andere smaken.

CaramelZ
diverse smaken | pot 400 gram

 

 

ban_nic_trends_chaokoh_kokosmelk_1607_747x747.jpg

Chaokoh kokosmelk

Chaokoh is het favoriete merk kokosmelk in Thailand, vanwege het hoge gehalte kokoscrème. Deze dikke crèmelaag ontstaat alleen bij de eerste persing kokosmelk uit vers geraspt, rijp kokosvlees, oftewel de ‘kop’ van de kokosmelk. Door de dikke en crèmige textuur is Chaokoh hét ingrediënt dat Thaise currypasta’s tot een vloeibare curry bindt en het zijn zachte, romige smaak geeft. Chaokoh kokosmelk is cholesterolvrij en bevat geen transvet. Het is daardoor een gezond en verfrissend alternatief voor kookroom of crème fraîche. Tip: kook rijst eens met kokosmelk en water (100 gram : 150 ml : 50 ml) voor romig-frisse kokosrijst!

Chaokoh
pak 250 ml | 251.00445
pak 1 liter | 021.59006

ban_nic_trends_ottolenghi_1607_747x747.jpg

Uit de boekenkast

Ottolenghi is in Engeland een van de meest iconische en dynamische plekken om te eten: een unieke mix van fantasie en elegantie. De vernieuwende, maar eenvoudige gerechten die Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi de afgelopen jaren hebben verzameld, zijn beïnvloed door talloze culinaire tradities, van Perzië tot Californië. In dit kookboek zijn 140 originele recepten verzameld.

Ottolenghi - Het kookboek
hardcover - 303 pagina’s
511.08675 | per stuk