ban_nic_hc19_trends_logo_1609_747x747.jpg

Inspiratie & trends

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

ban_nic_hc19_trends_schatten_uit_azie_1609_747x747.jpg

Schatten uit Azië

Veel mooie dimsum-varianten komen van onze leverancier Treasure Dimsum, zo ook deze smakelijke hapjes.
Cha shao pao - barbecue pork buns
Stoombroodjes gevuld met op houtskool bereid varkensvlees.
414.09040 | doos 6 stuks
Chan chu kai - lotus leaf wrap
Heerlijk smeuïg hapje van kleefrijst met kip, garnaal en paddenstoelen. Stoom in het blad warm.
414.09020 | doos 6 stuks
Chi ma kai - spicy chicken balls
Lichtpittige kip met waterkastanje en groentes gepaneerd in sesam. Voor frituurbereiding.
414.09050 | doos 35 stuks
Krabcakes
Deze kleine cakejes worden gemaakt met vis en krab en lichtjes gepaneerd. Ze kunnen bevroren in hete olie bereid worden.
414.09030 | doos 35 stuks

ban_nic_hc19_trends_leren_sloven_topconditie_1609_747x747.jpg

Leren sloven in topconditie

Met deze originele ledercrème van Rapide pleegt u het beste onderhoud aan uw leren sloven. De crème trekt goed in de poriën van het leer en houdt het materiaal soepel.

Rapide ledercrème
630.07210 | blik 150ml

ban_nic_hc19_trends_colors_unlimited_1609_747x747.jpg

Colors unlimited

We hebben onze lijn hotelsupplies uitgebreid met deze kleurrijke producten: shampoo, bath & shower gel, body lotion, conditioner en soap.

U vindt deze lijn op de non-foodafdeling in uw HANOS-groothandel.

ban_nic_hc19_trends_beste_azijn_1609_747x747.jpg

De beste azijn komt van de beste wijn

Goede azijn maak je van goede wijn. Het Spaanse wijnhuis August Forvum, begrijpt dit. We hebben al de cabernet sauvignon, merlot en chardonnayazijn in het assortiment. Daar is onlangs de Flavivs reserva 20 years old aan toegevoegd. Echt het summum. Deze cabernet sauvignon-azijn wordt volgens het solerasysteem in eiken vaten geproduceerd met 20 jaar oude azijn. Wat een smaak! De enige tip die we kunnen geven: puur gebruiken.

Flavivs reserva 20 years
240.01390 | fles 250ml

ban_nic_hc19_trends_uit_de_boekenkast_1609_747x747.jpg

Uit de boekenkast

Jam & zuur is een inspirerend boek, dat het wecken op een hoger niveau plaatst. Philippine van der Goes geeft een duidelijke uitleg en gaat met klassieke en gedurfde recepten aan de gang.

Jam & zuur
hardcover - 224 pagina’s
511.10370 | per stuk