ban_nic_747x747_insptrends_logo.jpg

Inspiratie & Trends

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

ban_nic_trends_crispearls_747x747.jpg

Crispearls karamel

Met de Callebaut Crispearls geeft u uw desserts, patisserie en parlines verleidelijke chocoladelooks. Deze kleine, glanzende pareltjes hebben een krokante koekjeskern. De keuze is nu nog completer met de variant gezouten karamel. Heerlijk!

Cripspearls karamel
zak 800 gram | 330.03460

ban_nic_trends_likeur_likorette_747x747.jpg

Likeur & Likorette

Ze zijn er weer: de mooie aspergeproducten van graanbranderij De IJsvogel in Arcen. Liqueur d'asperges is een unieke likeur; aspergeschillen worden een half jaar gelagerd op alcohol. Daarna wordt hier een distillaat van gemaakt. Dit distillaat vormt met een graanalcohol, kruiden en kandijsuiker de likeur. Een verse asperge van de nieuwe oogst in de fles maakt de drank compleet.

Fruit Genot asperges wordt gemaakt van graanalcohol en aspergeschillen die een half jaar op alcohol zijn gelagerd. Deze likorette bevat 14,5% alcohol.

Liqueur d'asperges
fles 50 cl | 062.64037
Fruit Genot asperges
fles 35 cl | 062.91420

ban_nic_trends_kokosnootopener_747x747.jpg

Kokosnootopenener

Hèhè, daar is hij dan: de kokosnootopener. Hiermee kunt u ook achter de bar op een 'charmante' manier een kokosnoot openen.

  • Perforeer het zachte oog van de kokosnoot en schenk het kokossap in een glas.
  • Sla vervolgens meerdere malen op de kokosnoot terwijl u de kokosnoot draait.
  • De kokosnootopener verdeelt een kokosnoot gemakkelijk in twee gelijke gelften en zorgt ervoor dat u gemakkelijk bij het vruchtvlees kunt.

Kokosnootopener
per stuk | 621.85860

ban_nic_trends_monin_747x747.jpg

Le Fruit de Monin

Le Fruit is een geweldig nieuw concept van het Franse Monin. De serie bestaat uit dikke, vloeibare massa's op basis van vruchtenpulp. Klaar voor gebruik en geschikt voor het snel en eenvoudig op smaak brengen van een milkshake, smoothie of cocktail. Bereid met minimaal 50% fruit, geplukt op optimale rijpheid en afkomstig van de beste productiegebieden. Tip: doe 60 ml Le Fruit in een blender en meng met 90 ml volle yoghurt en ijsblokjes. U heeft een heerlijke smoothie.

Le Fruit

Le Fruit is leverbaar in vele smaken

ban_nic_trends_visbijbel_747x747.jpg

Uit de boekenkast

Het boek 'Visbijbel - werken met vis' is een onmisbaar handboek en naslagwerk voor de professionele kok. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's komen alle basistechnieken aan bod om gangbare in Europ averkijgbare en duurzaam gevangen vis en schaal- en schelpdieren schoon te maken en te bereiden. Auteur Bart van Olphen zet zich al meer dan 10 jaar in voor het consumeren van duurzaam gevangen vis. De instructies worden afgewisseld met recepten voor klassieke sauzen en traditionele visgerechten uit Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, België en Nederland.

Visbijbel - werken met vis

hardcover - 496 pagina's
per stuk | 511.10126