ban_nic_trends_logo_2104_747x747.jpg

Inspiratie & trends

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

ban_nic_trends_gouden_duo_2104_747x747.jpg

Gouden duo

Oos Kesbeke, geen toelichting nodig. Jonnie Boer, geen toelichting nodig. Samen? Heel lekker! Dit culinaire duo heeft een aantal mooie producten op de markt gebracht die u bij HANOS in de schappen vindt.

Jonnie Boer & Oos Kesbeke

•  Pittige cornichons met rozemarijn en knoflook | 240.14060
•  Komkommermaantjes met laurier, citroengras en pepers | 240.14040
•  Piccalilly met kurkuma, verse dragon en mosterdzaad | 240.14020
•  Gerookte bietjes met laurier, spek en ui | 240.00626
pot 350 ml

ban_nic_trends_croquetten_2104_747x747.jpg

Croquet van pekingeend

Een delicatesse van Holtkamp patisserie:

  • goed vleespercentage in de salpicon
  • goed op smaak gebracht (in dit geval met 5 épices, hoisin en szechuan)
  • mooie, niet te dikke panade

Croquet van pekingeend
321.01020 | doos 28 stuks - 40 gram
 

ban_nic_trends_biancardo_2104_747x747.jpg

Bijzondere Biancardo

We hebben hem net binnengekregen: de bijzondere olijfolie Biancardo late harvest. Deze wordt alleen gemaakt in de jaren dat de kleine taggiasche olijfjes, die groeien boven 500 meter, niet van de bomen vallen door een strenge winter of lentestormen. Dankzij de zachte winter van 2015 is het Ardoino dit jaar weer gelukt om de late harvest te maken. Een bijzonder zachte olijfolie met fruitige tonen en een goudgele kleur.

Biancardo
Ardoino
273.00912 | fles 500 ml

ban_nic_trends_groene_rijstvlokken_2104_747x747.jpg

Groene rijstvlokken

Deze platte rijstkorrels met pandan-extract zijn heel lekker.
Wij gebruiken het:

  • gepoft als crispy accent (frituren in olie van 180°C)
  • verwerkt in paneermeel (poft zo lekker op)
  • licht gekookt en dan door witte rijst gemengd tot kleefrijst
  • gekookt als kleefrijst voor Aziatische hapjes

Groene rijstvlokken
251.37930 | zakje 200 gram

ban_nic_trends_streetfoods_boek_2104_747x747.jpg

Uit de boekenkast

Het boek 'Streetfood & snacks - van burgers tot taco’s' haakt in op de trend van kleine hapjes die snel geserveerd kunnen worden. Dit boek laat zien wat er allemaal mogelijk is met broodjes, sandwiches, burgers, toast, bagels en nog veel meer. Klassiekers komen aan bod, zoals bruschetta, de hotdog, clubsandwich en de echte croque monsieur, maar ook de minder bekende Japanse katsu sandosandwich of Deense smørrebrødvariaties, evenals fijne zalmcanapés, zelfgemaakte braadworst, Mexicaanse quesadilla’s en zapiekanki uit Polen. Wij bevelen het boek van harte aan!!

Streetfood & snacks - van burgers tot taco's
hardcover - 216 pagina’s
511.20240 | per stuk