Smaken van het seizoen

Elk seizoen heeft zijn eigen smaken en ingrediënten voor het creëren van de beste gerechten. Wij inspireren u graag.

Winterbarbecue | HANOS

Winter

Een periode waarin u uw gasten de warmte wilt laten proeven, maar ook verrassend wilt zijn. Samen met u zoeken we de warmte op in de winter.

Lees meer

Wild hert | HANOS

Wild

Wij zijn toonaangevend als het gaat om wild en gevogelte. Het hele jaar door, ook buiten het traditionele wildseizoen, gaan wij voor u op jacht naar de beste wildspecialiteiten.

Lees meer

Asperges | HANOS

Voorjaar

Laat u verleiden door al het moois dat dit seizoen te bieden heeft. Ons assortiment is rijk aan bijzondere voorjaarsproducten.

Lees meer

Zomers fruit

Zomer

Bij HANOS vindt u alles om van deze zomer een bijzondere ervaring te maken. Van cocktails tot het beste vlees voor de BBQ!

Lees meer

Pompoen | HANOS

Najaar

Najaar; voor velen het meest culinaire seizoen van het jaar. Want wat heeft dit seizoen prachtige producten te bieden! 

Lees meer

Mousserende wijn

Feestdagen

De feestdagen vormen de ultieme gastronomische afsluiter van het culinaire jaar, waarin smaak in al zijn facetten centraal staat.

Lees meer


Meer culinaire inspiratie

HANOS is meer dan een internationale horeca groothandel, u vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. Lees meer over actuele thema’s, onze productengroepen, onze concepten en onze masterclasses & activiteiten.

Lees meer