Thema's en specials

Op zoek naar inspiratie binnen een relevant culinair thema zoals ‘vegan’ of ‘casual dining’? Wij hebben enkele thema’s uitgelicht.

Wereldse smaken

Wereldse keukens

Maak kennis met keukens van over de hele wereld. Van Frankrijk en Spanje tot Italië en Azië. Ontdek bijzondere producten, recepten en specialiteiten van uw favoriete landen en gebieden.

Lees meer

ban_sis_vega_bananenbloesem_1905_747x498.jpg

De vegetarische keuken

Van zelfgemaakte coulis tot gefermenteerde groentes; Er zijn talloze mogelijkheden binnen de vegetarische keuken. We inspireren u graag met bereidingswijzen, producten en tips!

Lees meer

Hoofdgerechten | Convenience

Casual dining

Casual dining positioneert zich tussen het snelle fastfood en het traditionele restaurant, waarbij het draait om een combinatie van beleving, kwaliteit en gemak.

Lees meer

Inspiratie, trends en recepten voor buitenkoken

Professioneel buiten koken

Slow én live cooking op het terras zijn de trends deze zomer. Op deze pagina vindt u alle trends en heel veel inspiratie om professioneel buiten te koken.

Lees meer

Aperitief | De verhalen over onze smaken

Aperitief

Een aperitief werkt eetlustopwekkend en wordt daarom nog voor de eerste gang geserveerd. Denk bijvoorbeeld aan een cocktail, champagne of speciaal aperitiefbier. 

Lees meer

ban_mag03_bites_werelds_1905_747x498.jpg

Fingerfood

Smaakmakers op de vierkante centimeter! Fingerfood bestaat uit kleine hapjes die met twee vingers zijn te eten en bovendien eenvoudig te bereiden.

Lees meer

Shop-in-shops

Culinaire Convenience Shop | HANOS

Culinaire Convenience Shop

Gegaarde basisproducten uit eigen productie en van eigen leveranciers. Topkwaliteit basisproducten waarmee u verzekert bent van de beste basis voor uw gerechten.

Lees meer

Terras Shop | HANOS

Terras Shop

Maak uw terrasinrichting compleet met onder andere terrasmeubilair, barbecues, loungesets en terrasverwarmers. Ontdek ons complete aanbod terrasartikelen.

Lees meer

Vega(n)shop | HANOS

Vega(n) Shop

Vega(n) eten betekent niet dat er gastronomisch gezien minder te genieten valt. Ontdek de vele vega(n) mogelijkheden.


Lees meer


Meer culinaire inspiratie

HANOS is meer dan een internationale horeca groothandel, u vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. Lees meer over actuele thema’s, onze productengroepen, onze concepten en onze masterclasses & activiteiten.

Lees meer