Het nieuwe kantineseizoen staat voor de deur

ban_tep_buitenkoken_wijnranken_747x747
De zomer vliegt voorbij. De scholen beginnen bijna weer en ook de zomerstops bij de sportverenigingen zitten er weer op. Langzaam maar zeker zijn we weer aan het opstarten voor de komende seizoenen. Wat serveren we komend jaar in de kantines en hoe gaat u om met de uitdagingen die er zijn? Dit en meer vindt u op deze pagina.
 
De laatste jaren is er een verschuiving geweest naar het serveren van verantwoorde snacks. Om u een eindje op weg te helpen, vindt u een aantal verantwoorde snacks op het inspiratieplatform FoodXperience. Daarnaast geven we u graag wat tips over de inrichting van uw kantine en hebben we een mooi voorbeeld van een kantineverbouwing uit De kaart van Robur et Velocitas.
 

ban_nic_robur_et_velocitas_mensen_1608_747x498.jpg

De kaart van Robur et Velocitas

Sportkanintes professionaliseren de laatste jaren steeds meer. Kille, holle kantines transformeren naar warme clublounges waar het aangenaam toeven is. Robur et Velocitas is hier een voorbeeld van. Lees hoe zij hun kantine transformeerden en zo hun klanten tegemoet kwamen.

Lees meer

ban_rec_kantine_lepel_1608_747x498.jpg

Tips voor een verantwoorde kantine

De hardlopers in de kantinesector zijn niet altijd even gezond. We zetten daarom graag een aantal tips voor u op een rijtje waarmee u uw kantine inricht op een verantwoorde manier. Van het stimuleren van klanten om duurzame voeding te kopen tot het laten certificeren van uw kantine.

Bekijk de tips

ban_rec_kantine_vg_kaj_1608_747x498.jpg

Hoe richt u uw kantine in?

Uw kantine-inrichting en invulling maken veel uit. Onze partners Kaja Interieurs en Van Gestel zijn gespecialiseerd in het inrichten van kantines en bedrijfsrestaurants. Ze steunen u dan ook graag bij de inrichting of vernieuwing van uw onderneming.

Naar Kaja Interieurs Naar Van Gestel