Keukenapparatuur

Professionele apparatuur voor de (groot)keuken

Het belang van professionele keukenapparatuur in de grootkeuken is duidelijk; zonder valt niet te werken. Een professionele keuken kan niet zonder goede en juiste apparatuur. Samen met onze partner Van Gestel Grootkeukentechniek weten wij daar alles van.


Van Gestel Grootkeukentechniek

Van Gestel Grootkeukentechniek is onze partner in keukenapparatuur. Voor horecakeukens, bedrijfsrestaurants of professionele keukens in de zorg, het onderwijs of recreatie kunt u bij Van Gestel Grootkeukentechniek terecht: Van het leveren van een koelkast tot het inrichten van een complete maatwerk keuken.

Lees meer

Over Van Gestel | Van Gestel Grootkeukentechniek

Maak kennis met het assortiment

Hieronder vindt u een kleine greep uit ons brede assortiment. Ontdek bijvoorbeeld de hoogwaardige NEO 42 vacuümmachine, maak kennis met de HiChef shockfreezer en beleef het gemak van de OCOO, een nieuw geavanceerd kookapparaat met onbegrensde mogelijkheden voor de gastronomie.

Assortiment | Van Gestel Grootkeukentechniek

Sous-vide apparatuur en benodigdheden

Sous-vide: het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur. Voordelen van sous-vide garen zijn bijvoorbeeld: perfect cuisson, optimaal smaakbehoud en betere infusie van smaken. Bij HANOS vindt u alle geschikte apparatuur.

Lees meer

ban_inp_hichef_01_1908_747x498.jpg

Blast Chilling & Shock Freezing

Naast koken, stockeren, regenereren en serveren is ‘terugkoelen’ heel belangrijk. Bacteriologisch gezien, maar ook met het oog op het productie- en bewaarproces zijn de technieken blastchilling en shockfreezing onmisbaar in de keuken. Daarom vertellen we u graag meer over blast chilling en shock freezing.

Lees meer

ban_mag_iron_chef_koken_druk_werking_1704_747x498.jpg

Koken onder hoge druk

Watermoleculen gaan koken bij 100°C (luchtdruk 1 bar). Daarna verdampen de watermoleculen en verdwijnen ze als stoom in de afzuigkap. Door de druk te verhogen in een afgesloten systeem, kan de temperatuur van het vocht boven de 100°C gebracht worden. Het vocht kan niet ontsnappen als damp, maar blijft gedurende het kookproces behouden.

Lees meer

ban_mag_iron_chef_grillen_roken_kopa_1704_747x498.jpg

Professioneel grillen in de keuken

Goed grillen of roosteren van vlees, vis, groenten en fruit is een kunst op zich. De materialen en producten spelen een grote rol. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende kolen, briketten, aanmaakblokjes en grillplaten, maar het begint met professionele grill. Bijvoorbeeld de KOPA: een combinatie van een grill en een oven.

Lees meer

Meer aanbod, maatwerk en advies

Veel keukenapparatuur vindt u in onze HANOS vestigingen en online, maar voor al uw maatwerk en grootkeuken advies kunt u altijd terecht in één van onze Studio Senses vestigingen. Hier staan onze keukenspecialisten dagelijks voor u klaar.


Meer inspiratie

Non-food r

Non-food

Met ruim 20.000 artikelen is HANOS de non-food leverancier voor de horeca .

Lees hier meer