Beter een goede buur...

Servicegericht, vernieuwend, topkwaliteit en álles voor de gast… HANOS Hengelo heeft als nieuwe ‘noaber’ van Preston Palace verrassend veel overeenkomsten met het all-inclusive hotel en uitgaanscentrum. De één groots als horecagroothandel, de ander groots in leisure. Samen sterk als betrouwbare partners én buren, niet te vergeten.

Preston Palace is met 210.000 gastnachten per jaar goed voor circa 12% van alle hotelovernachtingen in Overijssel. Het all-inclusive hotel is daarmee één van de grootste leisure-hotels van Nederland en dit jaar voor de vijfde keer uitgeroepen tot ‘Familiehotel van het Jaar’.

Exterieur van Preston Palace
Interieur van Preston Palace

Pure ‘noaberkracht’

Trotse F&B manager Sebastiaan de Korte vertelt: “Deze ongekende resultaten kunnen wij alleen bereiken door efficiëntie, vernieuwing en de kwaliteit van ons royale all-inclusive aanbod voorop te zetten. Dat is mede mogelijk dankzij topleveranciers die dag en nacht voor ons klaar staan. Wij zijn trots dat wij HANOS tot één van die partners mogen rekenen. En dankzij de opening van de nieuwe vestiging om de hoek staan wij samen nóg sterker als Twentse ondernemers. Pure ‘noaberkracht’ noem ik dat.”

Welkomstcadeautje

Met ruim 17.000 m² aan culinaire inspiratie is de nieuwe vestiging van HANOS in Hengelo een goede ontwikkeling voor de gehele regio én een welkome buurman voor Preston Palace. De laatste noviteiten, de nieuwste producten, culinaire inspiratie en keukentechnieken van dé grootste horecaleverancier liggen nu binnen handbereik. Om dit te vieren biedt Preston Palace korting speciaal voor klanten van HANOS. Profiteer en kom genieten van al het moois en lekkers dat Preston Palace u te bieden heeft:

€ 5 online korting op een dag of avond uit €2,50 online korting op een diner in familierestaurant de Piri Piri of Bistro de Heerlijkheid
Gebruiks UTGC19 op www.prestonpalace.nl/daguit Gebruiks FP19BH op www.prestonpalace.nl/daguit