Klantverhalen HANOS

Lees de inspirerende verhalen van onze klanten

HANOS omarmt ondernemerschap. Al 45 jaar stellen wij alles in het werk om ondernemers in horeca en gastvrijheid te inspireren en zo hun business te versterken. Om in een snel veranderende wereld te kunnen overleven, laat staan succes te boeken, moet je durven kiezen. Want alleen met gedurfde keuzes creëer je onderscheid. Daarom hebben we voor u een aantal inspirerende klantverhalen gemaakt. Maak kennis met ondernemers met lef en visie, die zowel oog hebben voor traditie als voor de toekomst. We hebben deze klantverhalen ondergebracht in verschillende rubrieken:

Uitgelicht

Restaurant Oxalis - Wevershoof

Geoffrey van Melick startte in keukens in de Kop van Noord-Holland en sloeg al snel zijn vleugels uit. Hij verkende het culinaire universum en uiteindelijk streek hij toch weer neer in zijn geliefde West-Friesland waar hij met zijn team ambitieus én harmonieus aan de weg timmert in Wervershoof. “Ik vraag toestemming om de lat weer hoger te leggen.”

Lees het verhaal

Ontdek alle inspirerende verhalen:

Bobbi's Bar

Landelijk & Stedelijk

De stadse horeca is booming. Zowel in de ‘big four’ als in provinciesteden weten de gasten de horeca goed te vinden. Maar de stad blijkt niet de enige vruchtbare bodem voor succesvolle horeca. Ook het buitengebied heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de consument. In de groeiende horecamarkt blijkt er ruimte voor beide.

Lees de verhalen

Van Vugt kruiden - Café Americain

Streek & Gerecht

Ons land kent een enorme rijkdom aan bijzondere streekproducenten. HANOS zoekt voortdurend naar langdurige samenwerkingen met uitzonderlijke leveranciers. In deze rubriek zetten we er een aantal in de spotlight. Daarbij brengen we het begin en het einde van de keten samen: producent en chef nemen een kijkje in elkaars keuken.

Lees de verhalen

Bar-restaurant Pompstation

Design in de Vingers

Wie HANOS vraagt mee te denken over een verbouwing of een nieuw bedrijf, kan rekenen op hulp en inspiratie op maat. In de rubriek ‘Design in de vingers’ presenteren we de verhalen van ondernemers die HANOS en de specialisten van Kaja en Van Gestel uitdaagden mee te denken over hun nieuwbouw of renovatie.
 

Lees de verhalen

Back to the Roots | HANOS

Back to the roots

In deze rubriek spreken we getalenteerde chefs en ondernemers uit alle windstreken. Zij brengen vernieuwing, verrassing en een heel eigen keukencultuur met zich mee. Van authentiek Thais en modern Grieks tot helemaal Hollands en de Franse boerenkeuken.
 

Lees de verhalen

Kiezen voor karakter | HANOS

Kiezen voor karakter

Wie kiest wordt gekozen. Dat geldt voor iedere bedrijfstak, maar voor de horeca in het bijzonder. Ondernemers die onderscheidende keuzes durven maken, weten hun gasten duurzaam aan zich te binden. In deze rubriek delen chefs hun eigen visie en verhaal en een uitgewerkt recept.

Lees de verhalen

Lokaal 55: ambassadeur van Sneek

Tweede Leven

Met de leegloop van de oude binnensteden, het verdwijnen van traditionele industrieën en de ontkerkelijking, neemt het aantal horecazaken dat zich vestigt in oude iconische gebouwen toe. In de rubriek Tweede Leven vertellen trotse ondernemers de sterke verhalen van ‘hun’ gebouw.

Lees de verhalen

Kies-keurig | HANOS

Kies-keurig

In deze rubriek zoomen we in op belangrijke keuzes die ondernemers samen met hun klanten maken. Bewuste keuzes die leverancier en klant maken om het goede te doen. Van uitzonderlijke wijnkaart tot eigen koffieblend en van duurzame vis tot signature dish. Wat is het verhaal achter hun keuze?

Lees de verhalen

Kiezen voor familie | HANOS

Kiezen voor familie

In deze rubriek zoomen we in op familiebedrijven. Wat zijn de voor- en nadelen van een familiebedrijf? Hoe verloopt de samenwerking tussen de generaties? En hoe zorg je voor een goede balans tussen traditie en vernieuwing? Ontdek de familiaire succesverhalen.


Lees de verhalen

Uitgesproken concepten | HANOS

Uitgesproken concepten

In deze rubriek passeren concepten de revue die iets heel bijzonders doen, of iets ‘simpels’ heel speciaal weten te maken. Ondernemers die durven te kiezen voor iets anders en uitblinken in originaliteit. We presenteren je de meest uitgesproken concepten, van zorg tot catering.


Lees de verhalen

Ontdek Twente | HANOS

Ontdek Twente

Lees meer over de Twentse topzaken zoals Hotel 't Lansink*, De Swarte Ruijter* en Landgoed De Holtweijde. Of ontdek nieuwe zaken als Joann en U Parkhotel. Neem een kijkje bij de Almelounge, waar u voetbal en dineren kunt combineren. De Twentse ondernemers hebben genoeg te vertellen.


Lees de verhalen

De Brigade | HANOS

De Brigade

In deze rubriek vertellen chefs over hun brigade, en brigadeleden over hun chef. Een ding is zeker: het zijn allemaal bijzondere mensen. Want wie kiest voor de horeca, kiest voor een levensstijl. Dienstbaarheid, flexibiliteit, creativiteit en hard werken kenmerken de bedrijfstak. Wat drijft de brigadeleden, wat maakt hun werk bijzonder en wat leren ze van elkaar?

Lees de verhalen

De keuze van je leven | HANOS

Keuze van je leven

In de rubriek ‘Keuze van je leven’ interviewen we ondernemers die een rigoureuze beslissing namen. Veel mensen dromen over een ander bestaan, maar weinigen durven ook écht het roer om te gooien. Deze ondernemers deden dat wel. Op een tweesprong in hun leven maakten zij een bewuste, radicale keuze. Eentje met grote impact op hun zakelijke en privéleven.

Lees de verhalen

Jong geleerd | HANOS

Jong geleerd

In deze rubriek spreken we mensen die al op zeer jonge leeftijd hun talent ontdekten en hun hart hebben gevolgd. Want iedereen heeft talent, maar niet iedereen doet er wat mee. Deze piepjonge professionals wel! Met lef en vol passie ontplooien zij hun talenten. In deze rubriek leggen ze uit hoe ze dat aanpakken.

Lees de verhalen