De brigade

In deze rubriek vertellen chefs over hun brigade, en brigadeleden over hun chef. Een ding is zeker: het zijn allemaal bijzondere mensen. Want wie kiest voor de horeca, kiest voor een levensstijl. Dienstbaarheid, flexibiliteit, creativiteit en hard werken kenmerken de bedrijfstak. Wat drijft de brigadeleden, wat maakt hun werk bijzonder en wat leren ze van elkaar?

banners_smaakmakers_747x498_anytyme2.jpg

Restoria AnyTyme

Tonny Bruns, eigenaar van AnyTyme Restoria in het Groningse Haren, is trots op zijn brigade. Zijn team is zo ervaren dat hij ze eigenlijk niet meer hoeft aan te sturen.

Lees meer

banners_smaakmakers_747x498_valkenier2.jpg

Pretpark de Valkenier

Otto Salij (35) twijfelde geen seconde toen hij Pretpark de Valkenier, dat zijn overgrootopa in 1932 oprichtte, kon overnemen. “Welke familie heeft er nou een eigen pretpark?”

Lees meer

banners_smaakmakers_747x498_interzorg3.jpg

Interzorg

Ieder mens heeft een eigen verhaal. Dat uitgangspunt is een belangrijke basis voor de manier waarop zorgorganisatie Interzorg samenwerkt met cliënten en hun naasten.

Lees meer

banners_smaakmakers_747x498_la_laterna2.jpg

La Laterna

Authentieke Italiaanse pizza zoals-ie hoort te zijn. Daar staan de 4 vestigingen van La Lanterna in Den Haag om bekend. En dan is er nog Lello, de dansende bedrijfsleider.

Lees meer