Jong geleerd

In deze rubriek spreken we mensen die al op zeer jonge leeftijd hun talent ontdekten en hun hart hebben gevolgd. Want iedereen heeft talent, maar niet iedereen doet er wat mee. Deze piepjonge professionals wel! Met lef en vol passie ontplooien zij hun talenten. In deze rubriek leggen ze uit hoe ze dat aanpakken.

Altermezzo | HANOS

Altermezzo

De jongste sterrenchef van België is een autodidact. En het levende bewijs dat je ook carrière kunt maken zonder bij een topchef in de leer te zijn geweest. Inmiddels heeft Jo Grootaers zelfs al een Michelinster bij elkaar gekookt.

Lees meer

Noach's Spijshuys | HANOS

Noach's Spijshuys

Gastvrijheid zat er al jong in bij zusjes Kimberley en Charlotte Jansen. Ze kregen het met de paplepel ingegoten en nu zijn ze 26 en 22 jaar en runnen ze samen Noach’s Spijshuys in Nijmegen.

Lees meer

Schippershuis | HANOS

Schippershuis

25 jaar is ze, en ze runt al 2 zaken. Suzanne Kloosterman nam in 2017 trouwlocatie Tsjerke over, een klein romantisch kerkje in het Friese Terherne en werd ook meteen eigenaar van hotel ’t Schippershuis.

Lees meer

ZUS | HANOS

ZUS

Een fijne plek waar gasten kunnen lunchen, dineren en borrelen. Niet duur, wel goed. Inclusief hele gezellige bediening! Dat misten zussen Lynn en Daphne Koolhof nog in woonplaats Deventer. En dus begonnen ze ZUS.

Lees meer