Kies-keurig

In deze rubriek zoomen we in op belangrijke keuzes die ondernemers samen met hun klanten maken. Bewuste keuzes die leverancier en klant maken om het goede te doen. Van uitzonderlijke wijnkaart tot eigen koffieblend en van duurzame vis tot signature dish. Wat is het verhaal achter hun keuze?

banners_smaakmakers_747x498_novo.jpg

NOVO Maastricht

De horeca in Maastricht behoort tot de beste van Nederland. NOVO opende haar deuren in 2016 en wist binnen dit culinaire bastion een plekje te veroveren.

Lees meer

banners_smaakmakers_747x498_rijnzicht3.jpg

Rijnzicht

Nadat de broers Mike en Jim Cornelissen hotel-restaurant Rijnzicht overnamen, was het geen plateservice en pannenkoeken meer, maar verrassing, vernieuwing en af en toe verbijstering.

Lees meer

banners_smaakmakers_747x498_silveren_spiegel.jpg

Silveren Spiegel

Wie restaurant de Silveren Spiegel in Amsterdam binnenloopt, waant zich in een andere wereld. Het historische pand uit 1614 wekt een Amsterdam uit lang vervlogen tijden tot leven.

Lees meer

banners_smaakmakers_747x498_sushisamba3.jpg

Sushisamba

Bij Sushisamba gebruiken ze alleen de allerbeste kwaliteit vis. De gespecialiseerde sushi-chefs komen in opstand als met minder genoegen zou worden genomen.

Lees meer