Design in de Vingers

Wie HANOS vraagt mee te denken over een verbouwing of een nieuw bedrijf, kan rekenen op hulp en inspiratie op maat. In de rubriek ‘Design in de vingers’ presenteren we de verhalen van ondernemers die HANOS en de specialisten van Kaja en Van Gestel uitdaagden mee te denken over hun nieuwbouw of renovatie.

Restaurant The Lemon Tree

Restaurant The Lemon Tree

In de historische straatjes van de binnenstad van Deventer vind je volop horecazaken. Maar Valentijn Bergers miste nog een zaak zoals hij die al jaren in gedachten had. Samen met twee compagnons greep hij de kans toen er een prachtig pand te koop kwam. Zo realiseerde hij met The Lemon Tree de eerste echte fine dining zaak in Deventer.

Lees het verhaal

Brasserie Monastère

Brasserie Monastère

Van een bescheiden wijnbar veranderden ondernemers Nathalie de Wit-Hogenboom en haar man Ron hun bedrijf in het centrum van Delft in een ruim opgezette Franse bistro. En met daverend succes. “Monastère straalt kwaliteit en herkenbaarheid uit.”

 

Lees het verhaal

Bar-restaurant Pompstation

Bar-restaurant Pompstation

Bar-restaurant Pompstation in Amsterdam beheerst de kunst van het weglaten als weinig anderen. Bewuste keuzes zorgen voor een verdieping in concept en keuken, alles tegen de adembenemende achtergrond van de klassieke watercentrale. Ondernemer Laurens Stegge werkt hier voortdurend aan beleving zonder poespas.


Lees het verhaal

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

In de bossen van Zeist, net buiten de drukte van de grote steden, bevindt zich een oase van rust. Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum is daarmee een perfecte plek voor meetings en trainingen vol inspiratie. Directeur Hans van Pelt paste onlangs het restaurantconcept volledig aan om gasten nog meer rust, kwaliteit en aandacht te kunnen bieden. “De restyling past beter bij het bedrijf, de gasten en bij mij.”

Lees het verhaal


Onze klanten aan het woord

Maak kennis met ondernemers met lef en visie, die zowel oog hebben voor traditie als voor de toekomst. Laat u inspireren!

← Ontdek alle verhalen