Perfectie in eenvoud
Laurens: “Ik hoop eigenlijk niet dat de gasten bij ons komen omdat ze honger en dorst hebben. Ze moeten komen voor de sfeer, de beleving. En omdat ze iets willen proeven dat ze thuis nooit kunnen maken, hoe eenvoudig het ook oogt. Niet te moeilijk, maar wel héél erg goed. Dat geldt eigenlijk ook voor de muzikanten die we hier iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond en iedere zondagmiddag programmeren. Wij boeken alleen echt goede artiesten, mensen die geen enkele concessie doen aan kwaliteit en beleving. Dat staat voor alles wat we hier doen. Die zoektocht naar perfectie in eenvoud maakt Pompstation uitzonderlijk.”
Van Gestel: Advies met visie
Een fantastisch lopend bedrijf, een ervaren ondernemer met verstand van horeca én constructie. En een volledig verouderde keuken die compleet moest worden vernieuwd. Dan helpt het dat Van Gestels projectadviseurs over alle aspecten van het bedrijf mee kunnen praten.
Verstand van horeca
De projectadviseurs komen vrijwel allemaal uit de horeca en snappen waarom het belangrijk is dat bepaalde keuzes worden gemaakt. Ze duiken de diepte in om uit te vinden volgens welke filosofie, met welke producten en voor hoeveel gasten een keuken kookt. Met hun horecakennis en expertise in apparatuur zorgen zij dan snel voor inzicht in de opties.