Kukki

Kukki

De eerste cocktail waar het ijs al in zit

Binnen 30 seconden van diepgevroren naar ready-to-drink: met Kukki zet u in een handomdraai een heerlijke cocktail op tafel! Alles zit al in het flesje; ijsblokjes, vers fruit, natuurlijk vruchtensap en alcohol. Het enige wat u hoeft te doen, is de cocktail laten ontdooien in de toaster (30 seconden) of in warm water (3 minuten). Genoemde tijden gelden bij een bewaartemperatuur van -18 graden. De ijsblokjes ontdooien daarbij pas na een halfuur, dus uw gasten genieten direct van een vers gekoelde cocktail!

De perfecte cocktail in 3 stappen

1. Kies uw smaak

U heeft de keuze uit zes verschillende smaken. Atijd met vers fruit, ijsblokjes en een alcoholpercentage van 10,3%. Bovendien zonder kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. De flesjes worden diepgevroren geleverd in een doos met 24 stuks.

2. Plaats het flesje in de toaster

De Kukki toaster ontdooit in korte tijd het diepgevroren flesje. De toaster bestaat voor 80% uit zwart glas. Zodra een Kukki cocktail in de toaster wordt gezet, gloeit de toaster rood op en is de binnenkant mooi te zien. Na 30 seconden is de toaster klaar.

3. Even schudden

Even zachtjes schudden, ontdoppen, een rietje toevoegen en u kunt de cocktail uitserveren.

Kukki toaster

De voordelen van de Kukki cocktail

  • Kukki wordt bevroren geleverd met het ijs en vers fruit al in de fles.
  • Na het toasten blijven de ijsblokjes nog zeker 30 minuten goed. Zo blijft de cocktail perfect op temperatuur en smaak.
  • Kukki is 18 maanden houdbaar.
  • Vegan, gluten-en laktosevrij.
  • Geen kleur- en smaakstoffen. Geen conserveringsmiddelen.
  • Met de Kukki toaster kunt u in 30 seconden een perfecte cocktail maken! Met 2 Toasters maakt u 4 cocktails per minuut. Dat zijn 240 drankjes per uur!
  • In een standaard vrieskist (1,10 meter breed) passen ongeveer 400 flesjes.

Direct bestellen