Le Piantagioni del Caffè

log_LePiantagionidelCaffè_747x000.png

Al geruime tijd stijgt de vraag naar speciality coffee. Daarom heeft HANOS een exclusieve samenwerking met Le Piantagioni del Caffè voor Nederland en België. Le Piantagioni del Caffè is een autoriteit op het gebied van Speciality en Single Estate coffee. Dankzij Le Piantagioni del Caffè is het nu mogelijk om naast traditionele koffie ook speciality coffee te serveren. Van iedere koffiesoort is een kaartje beschikbaar dat bij de koffie geserveerd kan worden. Het kaartje bevat meer informatie over de oorsprong en de eigenschappen van de koffie en licht de smaakbeleving nader toe voor een unieke totaalbeleving. Lees ook de brochure voor meer informatie.

De man achter Le Piantagioni del Caffè

Enrico Meschini leidt Le Piantagioni del Caffè. Zijn passie voor espresso bracht hem naar verre oorden. Hij heeft zich aan meerdere belangrijke koffie-experts mogen meten over heel de wereld. Zijn voortdurende onderzoek en toewijding om de koffiekwaliteit te kunnen verbeteren, bracht hem tot het cuppen van honderdduizenden koffies per jaar. Deze ervaring wordt volledig erkend door The Cup of Excellence©, een zeer gewaardeerde competitie die de beste kwaliteitskoffie beloond.

"Koffie is niet alleen een plant maar een onafscheidelijke metgezel op reis door het leven. Net als de donkere nacht, brengt het diepe innerlijke gedachten omhoog en onthult het het pad van de waarheid. Als een droom die je hart en je geest doen rennen." --Enrico Meschini--

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers? Mail uw vraag naar: concepten@hanos.nl