LEKKER fastfood concept

log_LEKKER_747x000.png

Een uniek marketingconcept voor fastfood ondernemers

LEKKER is een zeer geschikt fastfood concept voor de zelfstandige cafetariaondernemer die zich niet wil binden aan een formule. De ondernemer die LEKKER gebruikt, behoudt zijn eigen zaak. HANOS helpt alleen met de verkoopondersteunende materialen zonder dat daar langlopende verplichtingen aan zijn verbonden.

Creatief ondernemen

Een goede cafetariahouder onderscheidt zich door creatief te ondernemen. De creativiteit van veel ondernemers uit zich vooral in allerlei prachtige en smakelijke producten. Echter in de verkoopondersteunende reclame is het voor velen onhaalbaar om regelmatig te vernieuwen. Reclamewerk is immers erg duur. Een zelfstandig ondernemer kan de hoge kosten voor een fotograaf, het reclamebureau en de drukkerij eenvoudigweg niet opbrengen. HANOS signaleerde dit probleem bij vele klanten. Als meedenkende en meewerkende groothandel zien wij de problemen van de klanten als onze problemen. Vandaar dat HANOS een uniek marketingconcept heeft ontwikkeld: LEKKER

Vernieuwend en actueel

LEKKER is een compleet concept dat door onze marketingafdeling wordt samengesteld. Elke actie staat in het teken van een actueel onderwerp. Zo worden juist die producten gepromoot die passen in de tijd van het jaar.

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar lekker@hanos.nl.