Najaar & Keuken

In ons nieuwe magazine staat het najaar en keukenapparatuur centraal. Voor veel chefs is het najaar een favoriet seizoen dankzij de aanvoer van wild, najaarsgroenten met hun aardse smaken, volle wijnen en warme kleuren. Serveert u graag wild of vis? Dankzij de kalenders in het magazine ziet u in een oogopslag welke soort er in het seizoen is. 

Tevens hebben we een apart keukenkatern in dit magazine. Het belang van een goede keuken en keukenapparatuur in de professionele horeca is duidelijk; zonder valt niet te werken. Wij nemen u graag mee langs ons uitgebreide assortiment, met onder andere alles wat u nodig heeft voor mise en place, stockeren, doorgeven, regenereren, grillen én snelheid in de keuken.

Komt u het Najaar & Keuken magazine halen in uw groothandel? Wees er snel bij want op is op!

Bekijk het magazine alvast online:


Lees nog veel meer over het najaar en keukenapparatuur bij HANOS

Magazine Najaar & Keuken | Najaarsinspiratie

Wild van het najaar

Voor velen is de herfst het meest culinaire seizoen. De dagen worden korter en de open haard gaat weer aan. Dat vraagt om heerlijk uitgebreid tafelen en gerechten met de prachtige producten die het najaar te bieden heeft. Serveert u liever wild, vis of vegetarisch? Bij HANOS vindt u alle producten die perfect op uw najaarsmenu staan.

Wilt u dit najaar echt uitpakken met dranken? Dan hebben we een bijzonder overzicht houtgelagerende wijnen, bieren, whiskey’s en specials.

Lees alles over het najaar bij HANOS

Een kijkje in de keuken

Het belang van keuken en keukenapparatuur in de professionele horeca is duidelijk; zonder valt niet te werken. Een professionele keuken kan niet zonder goede en juiste apparatuur. Samen met onze partner Van Gestel Grootkeukentechniek weten wij daar alles van.

Veel keukenapparatuur vindt u in onze HANOS vestigingen en online, maar voor al uw maatwerk en grootkeuken advies kunt u altijd terecht in één van onze Studio Senses vestigingen. Hier staan onze keukenspecialisten dagelijks voor u klaar. We nemen u graag mee in al onze oplossingen voor sous-vide bereidingen, koken onder druk, blast chilling & shock freezing, grillen én meer onmisbare items voor snelheid in de keuken.

Neem een kijkje in de keuken

Magazine Najaar & Keuken | Keukenapparatuur