Magie van het voorjaar

De magie van het voorjaar

Het is lente, de zomertijd komt eraan en de natuur kleurt steeds groener. Kortom, de mooiste tijd van het jaar is aangebroken. Wij noemen het De magie van het voorjaar. We willen u dit voorjaar nóg meer inspireren. Daarom houden we u op de hoogte over de nieuwste voorjaarstrends en laten we u weten wanneer de verse voorjaarsproducten in de schappen liggen. Natuurlijk leest u er ook meer over in onze magazines en folders. En ook in onze groothandels beleeft u de magie van het voorjaar. Bezoek uw groothandel en geniet van proeverijen en bekijk onze speciale voorjaarsaanbiedingen. Bij HANOS maken we er een verrukkelijk seizoen van!

Bekijk ook ons vers magazine

ban_mag_terras_1802_747x498.jpg

Terras shop

Het horecaleven gaat zich steeds meer buiten afspelen en uw gasten verwachten een terras met comfortabele stoelen, grote parasols en relaxte loungesets. Kortom, het is tijd om uw terrasinrichting op orde te maken.

Ga naar de terras shop

ban_thema_buiten_koken_1607_747x498.jpg

Buiten koken

Slow én live cooking op het terras zijn hot. Het is nog steeds een genot om de kok aan het werk te zien en dat geldt zeker op een vol en gezellig terras. Lees inspirerende interviews en handige tips&trick

Meer over buiten koken

Culinaire trends

Voorjaarstrends

Het voorjaar is de tijd voor vernieuwing. Bekijk de trends die het nieuwe seizoen voortbrengt en lees meer over gastronomische concepten die de afgelopen jaren aan populariteit hebben gewonnen.

Bekijk de trends

ban_inp_magie_voorjaar_vers_voorjaar_1903_747x498.jpg

Vers voorjaar

Er is weinig smakelijker dan verse seizoensgebonden product. En dat geldt natuurlijk vooral voor groenten, fruit en vis dat de buiten de paaitijd is gevangen. Het voorjaar is dus een goed moment op uw menukaart te voorzien van verse gerechten.  

Bekijk de voorjaarsproducten