Banner Ambachtelijke friet Hanos Landingspagina.jpg

Ambacht = passie!

Ambacht gaat over passie. Passie voor het plezier en de smaak van eten. Passie voor het met zorg bereiden van gerechten. Aviko’s ambachtelijke frieten hebben de juiste bite, een goudbruine kleur en volle aardappelsmaak. U ziet en proeft de passie voor eten!

Proef het zelf en vraag hier een gratis proefpakket aan van een van de volgende varianten: Oerfriet 11mm, Oerfriet 14 mm, Pure & Rustic Fries of La Cuisine Belge Artisanale Frites

Vraag een gratis proefpakket aan

Let op: deze actie geldt alleen voor foodprofessionals en zolang de voorraad strekt. I.v.m. de drukke decembermaand, wordt het proefpakket begin januari bij u bezorgd.

Welke friet kiest u?

Aviko_PureRustic Fries_VHS hamburger winter.png

Pure & Rustic Fries

42020350

Wilt u een stoere friet met schil? Kies dan voor Pure & Rustic Fries. Door haar speelse snit, goudbruine kleur en schil heeft deze verse friet een pure en rustieke uitstraling. Een friet die perfect past bij de burger trend!

Aviko_Oerfriet 14mm 6x saus 2.png

Oerfriet

11 mm: 42000020 14 mm: 42020302

Kies voor een ambachtelijke uitstraling op de kaart voor Oerfriet! Omdat de hele aardappel met een speciale techniek gesneden wordt, ziet Oerfriet eruit als zelfgemaakt. De mooie goudbruine kleur en de smaak van de geelvlezige Hollandse Agria-aardappel zorgen voor een smaakvol frietje. Verkrijgbaar in 11 en 14 mm.

aviko-belgische frieten_stoofpotje_recept.png

La Cuisine Belge Artisanale Frites

41036146

Op zoek naar een Belgische friet? Ga dan voor La Cuisine Belge Artisanale Frites. Deze frieten worden met passie gemaakt in België. De witvlezige aardappel zorgt voor de echte volle aardappelsmaak en constante kwaliteit. Ook heel handig: je kunt deze friet zowel bevroren als gekoeld bewaren én bereiden!