My Estate Coffee

Met My Estate Coffee heeft u altijd de vertrouwde smaak uit Java, Ethiopie, Brazilië of Guatamala. My Estate Coffee wordt vers op bestelling gebrand, hierdoor ontvangt u altijd de beste kwaliteit koffie. Tijdens het branden van iedere koffiesoort wordt er zorgvuldig gelet op het behouden van de bijzondere kwaliteiten van de groene koffieboon: de temperaturen zijn afwisselend maar zijn nooit te hoog en de tijdsduur van het branden is medium-long.

Wilt u meer weten over My Estate Coffee? Vul dan het contactformulier in en geef bij de Beschrijving aan dat u meer wilt weten over My Estate Coffee. We gaan dan samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Voordelen

  • Kwaliteitskoffie uit Java, Ethiopie, Brazilië of Guatamala.
  • Elke boonsoort heeft een uniek karakter
  • Koffiebonen worden met de hand geplukt
  • Vers op bestelling gebrand
My Estate

Van bes tot My Estate koffie

Voordat de koffie in een kopje zit, hebben de bonen al heel wat meegemaakt. Om koffie te maken zijn koffiebessen nodig. Deze bessen ondergaan een heel proces voor ze als koffieboon gebruik worden voor een geurig kopje koffie. Wanneer de koffiebessen goed rijp zijn zijn ze op hun zoetst. Nadat de bessen met de hand geplukt zijn moeten ze zo snel mogelijke gewassen en gedroogd worden. Dit is allesbepalend voor de kwaliteit.

De bessen worden op bedden in de zon geplaatst om te drogen. Door de zon drogen en verschrompelen de bessen. Ze verkleuren ook van een violetrode kleur naar lichtbeige of bruin. De gedroogde bessen rusten nog twee maanden voordat ze verder verwerkt worden. Na het rusten worden de bessen machinaal gepeld in een machine. De gedroogde hoornschil en zilvervlies worden zoveel mogelijk verwijderd en de groene koffieboon blijft over. De groene koffiebonen worden nu nog een keer gesorteerd om zo de beste bonen eruit te halen voor My Estate koffie. Er wordt gesorteerd op dichtheid, grootte en kleur.

Op bestelling gebrand

My Estate Coffee wordt vers op bestelling gebrand, hierdoor ontvangt u altijd de beste kwaliteit koffie. Tijdens het branden van iedere koffiesoort wordt er zorgvuldig gelet op het behouden van de bijzondere kwaliteiten van de groene koffieboon: de temperaturen zijn afwisselend maar zijn nooit te hoog en de tijdsduur van het branden is medium-long.

Bekijk onze My Estate specialiteiten

Wij hebben vier kwaliteitsbonen geselecteerd en daar fantastische koffie van gemaakt met typische eigen smaken en geuren. Zo kiest u de koffie die bij u past.

 

Ontdek meer over koffie bij HANOS


 
Coffee Experience

Coffee Experience

Met vier verschillende koffie concepten waaruit u kunt kiezen, schenkt u altijd de perfecte koffie.

Lees meer