Al het moois voor een culinair najaar

ban_cap_najaar_boutje

De herfst is weer begonnen; voor velen het meest culinaire seizoen. De dagen worden korter en de open haard gaat weer aan. Dat vraagt om heerlijk uitgebreid tafelen en gerechten met de prachtige producten die het najaar te bieden heeft. Wij inspireren u daarom graag in onze najaarsspecial!

Bekijk de special

Van gevogelte onder het Label Rouge met garantie van een hoog dierenwelzijn tot wild zwijn uit eigen land; u vindt een fantastisch assortiment producten in ons assortiment die perfect op uw najaarsmenu staan. En gaat u zelf konfijten of maakt u liever gebruik van het kant-en-klare assortiment? Lees meer over mooie najaarsbereidingen op deze pagina en bekijk de mooie najaarsrecepten die ons culinair team voor u heeft gecreëerd op FoodXperience!

Naar de recepten

ban_spc_najaar_label_rouge_1610_747x498.jpg

Label Rouge

Het keurmerk 'Label Rouge' is een garantie voor goede kwaliteit en een hoge standaard in dierenwelzijn. U vindt dan ook een uitgebreid assortiment in uw groothandel!

Lees meer

ban_spc_najaar_konfijten_1610_747x498.jpg

Konfijten

Confit is een traditionele bereiding uit de Franse keuken. Of u dit nu zelf wilt doen of liever kant-en-klare gekonfijte producten koopt: HANOS heeft alles voor u in huis.

Lees meer

ban_spc_najaar_delen_wild_zwijn_1610_747x498.jpg

Wild zwijn

Vlees van wild zwijn is 'in'. U vindt verschillende delen van wild zwijn in uw HANOS groothandel, onder het label 'Neerlands wild'.

Lees meer

ban_spc_najaar_hot_cocktails_1610_747x498.png

Hot Cocktails

Wie zegt dat cocktails alleen in de zomer kunnen, heeft het mis! Wij hebben een aantal heerlijke cocktails bereid om warm van te worden! Bekijk ze nu op FoodXperience!

Bekijk de Hot Cocktails