Nieuws

Nieuw Magazine Wereldse Keuken 2020
Sinds vandaag staat ons nieuwe magazine Wereldse Keuken 2020 online, waarin diverse keukens van over de hele wereld centraal staan.

Restaurant Het Roode Koper* wint Gouden Koksmuts 2020
Restaurant Het Roode Koper* heeft tijdens de Horecava op 14 januari 2020 de HANOS Gouden Koksmuts gewonnen. In totaal streden 8 teams om deze prestigieuze prijs.

HANOS 45 JAAR
HANOS bestaat 45 jaar en dat vieren we het hele jaar door met feestelijke aanbiedingen, verassingen en bijzondere verhalen.

Ruimere openingstijden rond de feestdagen
Onze groothandels staan de hele decembermaand in het teken van de feestdagen en onze openingstijden zijn hier ook op aangepast.

Kaja Next Generation Stackchair
De vraag naar slimme, flexibele meubelen en oplossingen stijgt. Daarom introduceert Kaja Interieurs een nieuw label stapelstoelen: Next Generation Stackchairs.

Cross-over Innovation Challenge Award 2019
Met trots feliciteert HANOS haar partners Distrivers en Slagerij Van der Zee met het behalen van de Cross-over Innovation Challenge Award 2019 in samenwerking met akkerbouwer Agraservice Lindenhols.
Klantverhaal AnyTyme Restoria
Tonny Bruns, eigenaar van AnyTyme Restoria in het Groningse Haren, is trots op zijn brigade. Zijn team is zo ervaren dat hij ze eigenlijk niet meer hoeft aan te sturen.

Opening HANOS Hengelo drukbezocht
Maandag 20 mei is de 27ste vestiging van HANOS officieel geopend door de burgermeester van Hengelo en ruim 3.000 nieuwsgierige gasten hebben de spetterende opening bezocht.

Registratie track & trace tabak
Koopt u tabak in bij HANOS? Registreer u dan vandaag nog om te voldoen aan de Europese Richtlijn TPD2, die als doel heeft de traceerbaarheid van shag en sigaretten waarborgt.
Sharing dinner
Sharing dinner is een ideale manier om uw gasten meerdere gerechten uit uw keuken te laten proeven. Laat u inspireren.

HANOS Hengelo opent voorjaar 2019
Horecagroothandel Hanos opent een nieuwe vestiging in Hengelo. De bouw op bedrijventerrein Westermaat Campus, tegenover Ikea, is in volle gang. Er komen ruim honderd mensen te werken.

8 bekende duo’s koken sterren van de hemel met HANOS-assortiment
Acht bekende Nederlanders staan binnenkort met het mes tussen de tanden in een keiharde culinaire strijd in ‘Superstar Chef’. Bijgestaan door de crème de la crème van de Nederlandse chef-koks.

De Loohoeve wint HANOS Gouden Koksmuts 2018
Restaurant De Loohoeve heeft tijdens de Horecava op 8 januari 2018 de HANOS Gouden Koksmuts gewonnen. Het team won van 7 gerenommeerde Nederlandse sterrenrestaurant.

Slagroompatronen
Het slagroompatroon is een legaal product, in de horeca veelvuldig gebruikt voor culinaire doeleinden. Echter is er momenteel een ontwikkeling gaande waarbij slagroompatronen als partydrug gebruikt worden.

Deelnemers HANOS Gouden Kokmuts 2018 bekend
De acht deelnemende teams die strijden om de HANOS Gouden Koksmuts 2018 zijn bekend!
Oesters
Oesters: een feestelijke delicatesse. Bekijk onze suggesties en lees alles over oesters uit Zeeland.

Officiële verklaring
HANOS heeft het verslag van Animal Rights gevolgd waarin de mogelijke misstanden binnen Veluwse eendenfokkerijen werden belicht. De eventuele misstanden die aan de orde kunnen zijn, betreuren wij.

HANOS opent 27e vestiging in Maastricht
Internationale Horeca Groothandel HANOS breidt uit en opent haar zevenentwintigste locatie in Maastricht

Gastro Loods opent vestiging in Amsterdam
Op maandag 22 mei opent Gastro Loods haar tweede vestiging in Amsterdam. Gastro Loods is een initiatief van de non-food partners van HANOS en bevindt zich tegenover de groothandel van HANOS in Amsterdam.

Perslunch Joviander
Joviander is het vlezige resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen HANOS-slager Van der Zee en de VanDrie Group. Een in alle opzichten Nederlandse primeur.

Cafetariahouders doen inspiratie op tijdens Fast Casual Day
Fast Casual rukt op. Om ondernemers te inspireren organiseert HANOS de Fast Casual Days. “We laten zien hoe ondernemers een beter rendement kunnen halen", aldus Jacco Rombauts, directeur van HANOS Nijmegen.

Inspiratie & trends | Zwarte broodjes
Met deze zwarte broodjes zet u binnen een handomdraai u een echte eyecatcher op het menu!

Locatie J.C. van Leeuwen gesloten en verhuisd
Per 1 januari jl. zijn alle activiteiten van J.C. van Leeuwen ondergebracht bij HANOS Den Haag-Delft, HANOS Haarlem en bij partner EBO van den Bor in Nijkerk. Ook de van Leeuwen medewerkers zijn nu bij deze vestigingen werkzaam.

Verklaring tonijn carpaccio
HANOS heeft in samenwerking met de NVWA de samenstelling van zijn tonijncarpaccio onderzocht. Hieruit blijkt dat ons product voldoet aan de wettelijke eisen.

HANOS en Silikomart organiseren creatieve kookwedstrijd
HANOS daagt in samenwerking met Silikomart haar klanten uit om tussen 4 november en 16 december mee te doen met de Silikomartwedstrijd. Creëer uw mooiste dessert en win 1000,-!

HANOS Utrecht opent vernieuwde groothandel
Op 10 oktober werd na maanden van intensieve verbouwing de vernieuwde HANOS Utrecht heropend!

FoodXperience organiseert de Greenboxchallenge
Zes regio’s, dertig chefs, geheime ingrediënten en één uitdaging: dat is het recept voor de Greenboxchallenge die de komende zes weken wordt gehouden in verschillende HANOS groothandels.
BTW-vrijdag
BTW-vrijdag