25 artikelen gevonden
HANOS in de spotlight bij HorecaNederland.TV

HANOS in de spotlight bij HorecaNederland.TV

In samenwerking met HorecaNederland.TV hebben we een aantal verschillende filmpjes opgenomen over uiteenlopende onderwerpen.

Inspiratie & trends 15

Inspiratie & trends 15

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

De kaart van La Cucaracha

De kaart van La Cucaracha

Je waant je in het decor van een levensechte Mexicaanse cantina. Net zo authentiek als de atmosfeer, zijn de ingrediënten en de gerechten van La Cucaracha.

Inspiratie & trends 14

Inspiratie & trends 14

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

De kaart van Brasserie Restaurant Unodue

De kaart van Brasserie Restaurant Unodue

Een bijzondere locatie, pal naast het stadion van Sint-Truiden’s eersteklasser STVV. “Unodue is geen Italiaans restaurant. We hebben voor elk wat wils. Wel zijn we Italiaans geïnspireerd.”

HANOS organiseert mosselfestijn

HANOS organiseert mosselfestijn

Het mosselseizoen is geopend! Om dat te vieren, worden er in diverse groothandels activiteiten rondom mosselen georganiseerd: het mosselfestijn.

Eerste finalisten Cervena kookwedstrijd bekend

Eerste finalisten Cervena kookwedstrijd bekend

Op 11 juni werd de eerste halve finale van de Cervena kookwedstrijd gehouden. Van de 7 deelnemers gaan er 4 door naar de finale in begin 2017.

De kaart van The Gin Sum Club

De kaart van The Gin Sum Club

Gevestigd in een markant, honderd jaar oud bankgebouw in Haarlem, ademt The Gin Sum Club (TGSC) de atmosfeer van een Londense herensociëteit. "Licht, fris en Aziatisch. Dat is mijn ding", aldus chef-kok Joey de Vries.

Inspiratie & trends 13

Inspiratie & trends 13

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

Jac. den Dulk: Al 40 jaar haringleverancier van HANOS

Jac. den Dulk: Al 40 jaar haringleverancier van HANOS

Het haringseizoen is volop bezig, de maatjes liggen weer volop in uw groothandel. Maar waar komt onze Hollandse Nieuwe vandaan?

De kaart van Bar Muza

De kaart van Bar Muza

"Alle dagen open, alle dagen lekker eten." Bar Muza in Lier laat over zijn missie geen misverstand bestaan. De moderne villabistro aan de rand van de historische binnenstad is vol in bedrijf op elk eetmoment van de dag.

Inspiratie & trends 12

Inspiratie & trends 12

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

Inspiratie & trends 11

Inspiratie & trends 11

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

De kaart van Wirsthaus Elten

De kaart van Wirsthaus Elten

Freek Span en zijn vrouw Yvonne Barendsen hebben iets met de sfeer van Beieren en Oostenrijk. In hun Wrtshaus Elten in het gelijknamige Duitse grensdorp vind je volop robuuste landelijke elementen die hun voorliefde verraden.

De kaart van Hogeschool PXL

De kaart van Hogeschool PXL

Hogeschool PXL verrast jaarlijks bijna een half miljoen restaurantgasten met mooie smaken van verse ingrediënten. Rudy Rampelberg vertelt.

Inspiratie & trends 10

Inspiratie & trends 10

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

Bring your best Cervena dish

Bring your best Cervena dish

Bring your best Cervena dish: HANOS daagt chefs uit deel te nemen aan de Cervena kookwedstrijd.

Inspiratie & trends 9

Inspiratie & trends 9

Culinaire trends volgend elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

De kaart van Alberto's Italian

De kaart van Alberto's Italian

Alberto's Italian prikkelt de zintuigen maximaal. Restaurateur Alberto Hotzky vertelt over zijn restaurant in Nijkerk.

HANOS lanceert FoodXperience

HANOS lanceert FoodXperience

Vandaag lanceert HANOS FoodXperience. Hét online inspiratieplatform voor de horecaprofessional, boordevol inspiratie, innovatie en creativiteit.

De kaart van Huis De Colvenier

De kaart van Huis De Colvenier

Patrick van Herck omarmt de gast. De chef-patroon van Huis De Colvenier in Antwerpen onthaalt hem en haar als vrienden.

Inspiratie & trends 8

Inspiratie & trends 8

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

HANOS lanceert nieuwe website

HANOS lanceert nieuwe website

Een nieuwe groothandel, maar dan online.

Inspiratie & trends 7

Inspiratie & trends 7

culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van.

De Kaart van 't Regthuys

De Kaart van 't Regthuys

Culinair genieten in huiselijke sfeer. Het beschrijft restaurant 't Regthuys ten voeten uit.