HANOS sponsor van het Glazen Restaurant 2016

HANOS sponsor van het Glazen Restaurant 2016

Van zondagavond 18 december tot en met vrijdag 23 december is ook het Glazen Restaurant in Breda gevestigd. HANOS-ISPC Breda is een van de trotse initiatiefnemers van het Glazen Restaurant.

Inspiratie & trends 25

Inspiratie & trends 25

Van de minitortilla tot hét bokkenpootje en het perfecte ijskoude glas.

De kaart van Restaurant Sems

De kaart van Restaurant Sems

Restaurants, wijncafé, events. Dat is sems. Drie jaar geleden had Plugge het gehad met alle geschreven en ongeschreven culinaire wetten en plichten. “Voor, hoofd en na; dat is niet meer van deze tijd.”

HANOS in de spotlight bij HorecaNederland.TV

HANOS in de spotlight bij HorecaNederland.TV

In samenwerking met HorecaNederland.TV hebben we een aantal verschillende filmpjes opgenomen over uiteenlopende onderwerpen.

HANOS sponsor van de Gouden Koksmuts

HANOS sponsor van de Gouden Koksmuts

De komende drie jaar is HANOS sponsor van de Gouden Koksmuts.De HANOS Gouden Koksmuts is de meest begeerde prijs voor koks en wordt op 9 januari 2017, tijdens de Horecava, uitrereikt.

De kaart van Het Compromis

De kaart van Het Compromis

‘Stijlvol genieten in een charmant gebouw.’ Dat kan in Het Compromis.

Verklaring tonijn carpaccio

Verklaring tonijn carpaccio

HANOS heeft in samenwerking met de NVWA de samenstelling van zijn tonijncarpaccio onderzocht. Hieruit blijkt dat ons product voldoet aan de wettelijke eisen.

Speciale openingstijden

Speciale openingstijden

Rondom de feestdagen hanteren wij speciale openingstijden. Kijk hier om te zien wat de openingstijden van uw groothandel zijn.

HANOS en Silikomart organiseren creatieve kookwedstrijd

HANOS en Silikomart organiseren creatieve kookwedstrijd

HANOS daagt in samenwerking met Silikomart haar klanten uit om tussen 4 november en 16 december mee te doen met de Silikomartwedstrijd. Creëer uw mooiste dessert en win 1000,-!

De kaart van De Monnikendam

De kaart van De Monnikendam

Veld zweert bij de klassieke Franse basis. Aan de voet van de waterpoort kookt hij volgens de elementaire culinaire beginselen. “Met een knipoog naar de moderne tijd,” zegt Veld.

Maurits van der Vooren inspireert tijdens tweede FoodXevent

Maurits van der Vooren inspireert tijdens tweede FoodXevent

Op 31 oktober was het zover: het tweede FoodXevent. Het thema ‘patisserie’ werd vertaald in de vorm van een ‘Pastry Market’ en een zeer inspirerende masterclass door Maurits van der Vooren

Inspiratie & trends 22

Inspiratie & trends 22

Van veilige silicagel tot peru in de keuken; culinaire trends volgen elkaar in razend tempo op.

De kaart van Brasserie 't Wit Huys

De kaart van Brasserie 't Wit Huys

Brasserie ’t Wit Huys aan de drukke markt in Nijlen is een echt en hecht familiebedrijf. Chef Bram vertelt over zijn onderneming.

HANOS Utrecht opent vernieuwde groothandel

HANOS Utrecht opent vernieuwde groothandel

Op 10 oktober werd na maanden van intensieve verbouwing de vernieuwde HANOS Utrecht heropend!

Inspiratie & trends 21

Inspiratie & trends 21

Op zoek naar de perfecte winebite of de nieuwste emulgator om zelf ijs te maken? U vindt het in deze inspiratie & trends.

De kaart van Het Gegeven Paard

De kaart van Het Gegeven Paard

De horeca bij muziekgebouw TivoliVredenburg ontwikkelt zich tot een ultieme hotspot van de Utrechtse binnenstad. Het Gegeven Paard, het grand café dat de hele week voor iedereen geopend is, lijkt zelfs wel een beetje op hol geslagen.

Inspiratie & trends 20

Inspiratie & trends 20

De horeca staat niet stil. Zo staan er ook weer nieuwe inpsiratie&trends op het menu! Van lekkere lippen tot heerlijk Belgisch blond bier.

De kaart van Côte Belge

De kaart van Côte Belge

We zien het steeds vaker. Gastronomische smaken krijgen een vertaalslag naar barfood. Topkoks toveren hun traditionele restaurants om tot gastrobar of gastropub. Zij vertellen erover in de kaart van Côte Belge.

FoodXperience organiseert de Greenboxchallenge

FoodXperience organiseert de Greenboxchallenge

Zes regio’s, dertig chefs, geheime ingrediënten en één uitdaging: dat is het recept voor de Greenboxchallenge die de komende zes weken wordt gehouden in verschillende HANOS groothandels.

Inspiratie & trends 19

Inspiratie & trends 19

Of u nu op zoek bent naar de beste ledercrème of de beste azijn. U vindt het in deze inpsiratie & trends.

De kaart van Huis Vermeer

De kaart van Huis Vermeer

De sfeer van Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer getuigt van authentieke smaak en oog voor elk detail. Datzelfde geldt voor de gerechten die het restaurant annex hotel serveert.

Inspiratie & trends 18

Inspiratie & trends 18

Van de heerlijke drank 'Enamor' tot fleurige groentevellen met ontelbare toepassingsmogelijkheden.

De kaart van Brasserie Rooftop

De kaart van Brasserie Rooftop

Restaurants van meubelzaken en andere grootwinkelbedrijven komen op een steeds hoger plan. Bij bar-brasserie Rooftop in Massenhoven is dit letterlijk en figuurlijk het geval.

Inspiratie & trends 17

Inspiratie & trends 17

Smaak! Van smaakmakers uit Japan tot mooie marinades en heerlijke olijfolie.

De kaart van Bij Raggers

De kaart van Bij Raggers

Pure smaken, fijne bijpassende wijnen. Die moet je niet alleen proeven, die moet je beleven. Het is de missie van kok Cor en gastvrouw Sjaan Raggers.

De kaart van Robur et Velocitas

De kaart van Robur et Velocitas

De sportkantine professionaliseert. Kille, holle voetbalhonken transformeren naar warme clublounges waar het aangenaam toeven is.

Inspiratie & trends 16

Inspiratie & trends 16

Van de beste aanmaakschijven tot het ultieme BBQ-boek: we hebben alle inspiratie&trends over barbecuen op een rij gezet.

De kaart van Brasserie Anoot

De kaart van Brasserie Anoot

Brasserie Anoot is een moderne brasserie, met voor elk wat wils. Eigenaren Elke en Koen vertellen.

Inspiratie & trends 15

Inspiratie & trends 15

Van de puur Hollandse lijn CaramelZ tot Lo pak ko, of ook wel de Chinese variant van bakpaté of turnipcake.

De kaart van La Cucaracha

De kaart van La Cucaracha

Je waant je in het decor van een levensechte Mexicaanse cantina. Net zo authentiek als de atmosfeer, zijn de ingrediënten en de gerechten van La Cucaracha.

Inspiratie & trends 14

Inspiratie & trends 14

Een ijsje van Aloë Vera maken of juist het perfecte stoomhapje? We lichten weer een aantal inspirerende producten voor u uit.

De kaart van Brasserie Restaurant Unodue

De kaart van Brasserie Restaurant Unodue

Een bijzondere locatie, pal naast het stadion van Sint-Truiden’s eersteklasser STVV. “Unodue is geen Italiaans restaurant. We hebben voor elk wat wils. Wel zijn we Italiaans geïnspireerd.”