Inspiratie & trends 6

Inspiratie & trends 6

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

De kaart van De Gebrande Winning

De kaart van De Gebrande Winning

De Vlaamse klassieker de vidé, ook wel bekend als vol-au-vent en het koninginnehapje. Niemand maakt hem zoals Raf Sainte hem maakt. Mede daarom is de vidé bij De Gebrande Winning zo populair. “Ik heb her en der al kopieën zien opduiken,” zegt Sainte.

De kaart van Brasserie Hartenstein

De kaart van Brasserie Hartenstein

De naam restaurant is verleden tijd, maar de huiskameratmosfeer is gebleven. Voortaan heet de zaak van Laurie Theijse ‘Brasserie Hartenstein’.

Inspiratie & trends 5

Inspiratie & trends 5

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

De Cervena Masterchef 2017

De Cervena Masterchef 2017

Anne Hemminga is de winnares van de Cervena kookwedstrijd en daarmee de Cervena Masterchef 2017. Tijdens een spannende finale sleepte zij de eerste prijs in de wacht. Martijn Jansen en Jeffrey Schoeman gingen er met de tweede en derde prijs vandoor.

De kaart van Den Haas

De kaart van Den Haas

Den Haas is niet te missen. De naam pronkt prominent op de okergele gevel aan de invalsweg van Antwerpen Deurne. Hier serveren Marc Janssens en Nicoleta Gavrilovici Vlaamse en Franse klassiekers, dagverse suggesties en menu’s.

Inspiratie & trends 4

Inspiratie & trends 4

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

De kaart van La Première

De kaart van La Première

Het leeuwendeel van de cliëntèle van La Première kiest ongezien graag en gretig voor het suprise-menu van John Nierop. Zijn restaurant is met verrassende smaakmakers een vaste culinaire waarde in de kop van Noord-Holland.

Inspiratie & trends 3

Inspiratie & trends 3

Heeft u al eens vloeibare popcorn geproeft? Deze en meer inspirerende producten vindt u in deze Inspiratie & trends.

Winnaars Silikomartwedstrijd bekengemaakt

Winnaars Silikomartwedstrijd bekengemaakt

Deze week zijn de winnaars van de Silikomartwedstrijd bekendgemaakt. Erik Hermans won de eerste prijs, Jules Wiringa de tweede en Maurits van der Vooren won de derde prijs.

De kaart van KAN10

De kaart van KAN10

‘Sharing is caring.’ Het is de huisslogan van KAN10. Delen aan tafel staat bij dit vernieuwende bistrorestaurant centraal.

Inspiratie & trends 2

Inspiratie & trends 2

Er staat weer heel wat inspiratie op het menu voor 2017!

Locatie J.C. van Leeuwen gesloten en verhuisd

Locatie J.C. van Leeuwen gesloten en verhuisd

Per 1 januari jl. zijn alle activiteiten van J.C. van Leeuwen ondergebracht bij HANOS Den Haag-Delft, HANOS Haarlem en bij partner EBO van den Bor in Nijkerk. Ook de van Leeuwen medewerkers zijn nu bij deze vestigingen werkzaam.

Restaurant La Rive wint Gouden Koksmuts 2017

Restaurant La Rive wint Gouden Koksmuts 2017

Restaurant La Rive heeft op 9 januari de HANOS Gouden Koksmuts gewonnen. In totaal streden 8 teams om deze prestigieuze prijs en titel in de RAI Amsterdam tijdens de Horecava 2017.

Inspiratie & trends 1

Inspiratie & trends 1

Van bakleverworst van hert tot ice shape mallen om zelf een ijssculptuur mee te creëren.

De kaart van Restaurant Monarh

De kaart van Restaurant Monarh

Wat is de culinaire missie van Monarh? Chef Paul Kappé antwoordt: “Het klassieke restaurant weer op de kaart zetten. Hier is dineren nog een avondvullende belevenis.”

HANOS opent twee nieuwe groothandels in 2017

HANOS opent twee nieuwe groothandels in 2017

In 2017 zal HANOS twee nieuwe groothandels openen. Dat maakte Aldert de Boer, CEO van HANOS, gisterochtend bekend tijdens het radioprogramma ’Zaken Doen’ op BNR Nieuwsradio.

De kaart van L'Histoire 32

De kaart van L'Histoire 32

Twintigers Jason Spinoy en Laurence Menten maken naam met L’Histoire 32. Eerst viel het restaurant in Aalst de trofee de Gouden Goesting ten deel. Maar ze blijven gewoon hun ‘eigen ding’ doen.

HANOS sponsor van het Glazen Restaurant 2016

HANOS sponsor van het Glazen Restaurant 2016

Van zondagavond 18 december tot en met vrijdag 23 december is ook het Glazen Restaurant in Breda gevestigd. HANOS-ISPC Breda is een van de trotse initiatiefnemers van het Glazen Restaurant.

Inspiratie & trends 25

Inspiratie & trends 25

Van de minitortilla tot hét bokkenpootje en het perfecte ijskoude glas.

De kaart van Restaurant Sems

De kaart van Restaurant Sems

Restaurants, wijncafé, events. Dat is sems. Drie jaar geleden had Plugge het gehad met alle geschreven en ongeschreven culinaire wetten en plichten. “Voor, hoofd en na; dat is niet meer van deze tijd.”

HANOS in de spotlight bij HorecaNederland.TV

HANOS in de spotlight bij HorecaNederland.TV

In samenwerking met HorecaNederland.TV hebben we een aantal verschillende filmpjes opgenomen over uiteenlopende onderwerpen.

HANOS sponsor van de Gouden Koksmuts

HANOS sponsor van de Gouden Koksmuts

De komende drie jaar is HANOS sponsor van de Gouden Koksmuts.De HANOS Gouden Koksmuts is de meest begeerde prijs voor koks en wordt op 9 januari 2017, tijdens de Horecava, uitrereikt.

De kaart van Het Compromis

De kaart van Het Compromis

‘Stijlvol genieten in een charmant gebouw.’ Dat kan in Het Compromis.

Verklaring tonijn carpaccio

Verklaring tonijn carpaccio

HANOS heeft in samenwerking met de NVWA de samenstelling van zijn tonijncarpaccio onderzocht. Hieruit blijkt dat ons product voldoet aan de wettelijke eisen.

HANOS en Silikomart organiseren creatieve kookwedstrijd

HANOS en Silikomart organiseren creatieve kookwedstrijd

HANOS daagt in samenwerking met Silikomart haar klanten uit om tussen 4 november en 16 december mee te doen met de Silikomartwedstrijd. Creëer uw mooiste dessert en win 1000,-!

De kaart van De Monnikendam

De kaart van De Monnikendam

Veld zweert bij de klassieke Franse basis. Aan de voet van de waterpoort kookt hij volgens de elementaire culinaire beginselen. “Met een knipoog naar de moderne tijd,” zegt Veld.

Maurits van der Vooren inspireert tijdens tweede FoodXevent

Maurits van der Vooren inspireert tijdens tweede FoodXevent

Op 31 oktober was het zover: het tweede FoodXevent. Het thema ‘patisserie’ werd vertaald in de vorm van een ‘Pastry Market’ en een zeer inspirerende masterclass door Maurits van der Vooren

Inspiratie & trends 22

Inspiratie & trends 22

Van veilige silicagel tot peru in de keuken; culinaire trends volgen elkaar in razend tempo op.

De kaart van Brasserie 't Wit Huys

De kaart van Brasserie 't Wit Huys

Brasserie ’t Wit Huys aan de drukke markt in Nijlen is een echt en hecht familiebedrijf. Chef Bram vertelt over zijn onderneming.

HANOS Utrecht opent vernieuwde groothandel

HANOS Utrecht opent vernieuwde groothandel

Op 10 oktober werd na maanden van intensieve verbouwing de vernieuwde HANOS Utrecht heropend!

Inspiratie & trends 21

Inspiratie & trends 21

Op zoek naar de perfecte winebite of de nieuwste emulgator om zelf ijs te maken? U vindt het in deze inspiratie & trends.