Pasen

Pasen

Pasen beleeft u bij HANOS. In ons assortiment vindt u heel veel producten die u kunnen helpen om een echte paassfeer te creëren.

Bekijk de bouwupdates van HANOS Hengelo

Bekijk de bouwupdates van HANOS Hengelo

De bouw van onze nieuwe vestiging in Hengelo nadert de afrondende fase. Zo is het dak is inmiddels geplaatst en wordt al hard gewerkt aan het interieur. Lees meer en bekijk de laatste bouwupdates.

HANOS Hengelo opent voorjaar 2019

HANOS Hengelo opent voorjaar 2019

Horecagroothandel Hanos opent een nieuwe vestiging in Hengelo. De bouw op bedrijventerrein Westermaat Campus, tegenover Ikea, is in volle gang. Er komen ruim honderd mensen te werken.

8 bekende duo’s koken sterren van de hemel met HANOS-assortiment

8 bekende duo’s koken sterren van de hemel met HANOS-assortiment

Acht bekende Nederlanders staan binnenkort met het mes tussen de tanden in een keiharde culinaire strijd in ‘Superstar Chef’. Bijgestaan door de crème de la crème van de Nederlandse chef-koks.

HANOS is hoofdsponsor van RTL-4 programma ‘Superstar Chef’

HANOS is hoofdsponsor van RTL-4 programma ‘Superstar Chef’

Niet eerder deden zoveel Nederlandse topchefs, onder wie een aantal Michelin-sterrenchefs, mee aan een kookwedstrijd. Onder anderen Lucas Rive, Joris Bijdendijk en André Gerrits zullen een BN’er onder hun hoede nemen.

De Loohoeve wint HANOS Gouden Koksmuts 2018

De Loohoeve wint HANOS Gouden Koksmuts 2018

Restaurant De Loohoeve heeft tijdens de Horecava op 8 januari 2018 de HANOS Gouden Koksmuts gewonnen. Het team won van 7 gerenommeerde Nederlandse sterrenrestaurant.

Slagroompatronen

Slagroompatronen

Het slagroompatroon is een legaal product, in de horeca veelvuldig gebruikt voor culinaire doeleinden. Echter is er momenteel een ontwikkeling gaande waarbij slagroompatronen als partydrug gebruikt worden.

Deelnemers HANOS Gouden Kokmuts 2018 bekend

Deelnemers HANOS Gouden Kokmuts 2018 bekend

De acht deelnemende teams die strijden om de HANOS Gouden Koksmuts 2018 zijn bekend!

Officiële verklaring

Officiële verklaring

HANOS heeft het verslag van Animal Rights gevolgd waarin de mogelijke misstanden binnen Veluwse eendenfokkerijen werden belicht. De eventuele misstanden die aan de orde kunnen zijn, betreuren wij.

HANOS verklaring besmette eieren

HANOS verklaring besmette eieren

HANOS heeft direct actie ondernomen op de ontwikkelingen rondom de met friponil besmette eieren. De eieren met de betreffende ei-codes zijn direct uit alle groothandels verwijderd.

HANOS opent 27e vestiging in Maastricht

HANOS opent 27e vestiging in Maastricht

Internationale Horeca Groothandel HANOS breidt uit en opent haar zevenentwintigste locatie in Maastricht

Gastro Loods opent vestiging in Amsterdam

Gastro Loods opent vestiging in Amsterdam

Op maandag 22 mei opent Gastro Loods haar tweede vestiging in Amsterdam. Gastro Loods is een initiatief van de non-food partners van HANOS en bevindt zich tegenover de groothandel van HANOS in Amsterdam.

Perslunch Joviander

Perslunch Joviander

Joviander is het vlezige resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen HANOS-slager Van der Zee en de VanDrie Group. Een in alle opzichten Nederlandse primeur.

Inspiratie & trends 25

Inspiratie & trends 25

Van de minitortilla tot hét bokkenpootje en het perfecte ijskoude glas.

Inspiratie & trends 22

Inspiratie & trends 22

Van veilige silicagel tot peru in de keuken; culinaire trends volgen elkaar in razend tempo op.

Cafetariahouders doen inspiratie op tijdens Fast Casual Day

Cafetariahouders doen inspiratie op tijdens Fast Casual Day

Fast Casual rukt op. Om ondernemers te inspireren organiseert HANOS de Fast Casual Days. “We laten zien hoe ondernemers een beter rendement kunnen halen", aldus Jacco Rombauts, directeur van HANOS Nijmegen.

Inspiratie & trends 21

Inspiratie & trends 21

Op zoek naar de perfecte winebite of de nieuwste emulgator om zelf ijs te maken? U vindt het in deze inspiratie & trends.

Inspiratie & trends 20

Inspiratie & trends 20

De horeca staat niet stil. Zo staan er ook weer nieuwe inpsiratie&trends op het menu! Van lekkere lippen tot heerlijk Belgisch blond bier.

Inspiratie & trends 19

Inspiratie & trends 19

Of u nu op zoek bent naar de beste ledercrème of de beste azijn. U vindt het in deze inpsiratie & trends.

Inspiratie & trends 18

Inspiratie & trends 18

Van de heerlijke drank 'Enamor' tot fleurige groentevellen met ontelbare toepassingsmogelijkheden.

De kaart van De Gebrande Winning

De kaart van De Gebrande Winning

De Vlaamse klassieker de vidé, ook wel bekend als vol-au-vent en het koninginnehapje. Niemand maakt hem zoals Raf Sainte hem maakt. Mede daarom is de vidé bij De Gebrande Winning zo populair. “Ik heb her en der al kopieën zien opduiken,” zegt Sainte.

Inspiratie & trends 17

Inspiratie & trends 17

Smaak! Van smaakmakers uit Japan tot mooie marinades en heerlijke olijfolie.

Inspiratie & trends 16

Inspiratie & trends 16

Van de beste aanmaakschijven tot het ultieme BBQ-boek: we hebben alle inspiratie&trends over barbecuen op een rij gezet.

De kaart van Brasserie Hartenstein

De kaart van Brasserie Hartenstein

De naam restaurant is verleden tijd, maar de huiskameratmosfeer is gebleven. Voortaan heet de zaak van Laurie Theijse ‘Brasserie Hartenstein’.

Inspiratie & trends 15

Inspiratie & trends 15

Van de puur Hollandse lijn CaramelZ tot Lo pak ko, of ook wel de Chinese variant van bakpaté of turnipcake.

De Cervena Masterchef 2017

De Cervena Masterchef 2017

Anne Hemminga is de winnares van de Cervena kookwedstrijd en daarmee de Cervena Masterchef 2017. Tijdens een spannende finale sleepte zij de eerste prijs in de wacht. Martijn Jansen en Jeffrey Schoeman gingen er met de tweede en derde prijs vandoor.

Inspiratie & trends 14

Inspiratie & trends 14

Een ijsje van Aloë Vera maken of juist het perfecte stoomhapje? We lichten weer een aantal inspirerende producten voor u uit.

De kaart van Den Haas

De kaart van Den Haas

Den Haas is niet te missen. De naam pronkt prominent op de okergele gevel aan de invalsweg van Antwerpen Deurne. Hier serveren Marc Janssens en Nicoleta Gavrilovici Vlaamse en Franse klassiekers, dagverse suggesties en menu’s.

Inspiratie & trends 13

Inspiratie & trends 13

Perfecte maïstortilla’s maakt u met het beste maïsmail en de lekkerste meringues van pandan maakt u met het beste pandanextract. Dit en meer vindt u op deze inspiratiepagina.

Inspiratie & trends 12

Inspiratie & trends 12

Couscous en gepekelde citroen zijn een gouden combinatie. U vindt deze en meer trends op deze pagina vol inspiratie.

De kaart van La Première

De kaart van La Première

Het leeuwendeel van de cliëntèle van La Première kiest ongezien graag en gretig voor het suprise-menu van John Nierop. Zijn restaurant is met verrassende smaakmakers een vaste culinaire waarde in de kop van Noord-Holland.

Inspiratie & trends 11

Inspiratie & trends 11

Kruidig en voedzaam! Deze droogpekel en rookextract, spread met rode paprika & feta en het voedzame graan Cañihua. Dit meer lichten we voor u uit.