FoodXperience organiseert de Greenboxchallenge

FoodXperience organiseert de Greenboxchallenge

Zes regio’s, dertig chefs, geheime ingrediënten en één uitdaging: dat is het recept voor de Greenboxchallenge die de komende zes weken wordt gehouden in verschillende HANOS groothandels.

Inspiratie & trends 19

Inspiratie & trends 19

Of u nu op zoek bent naar de beste ledercrème of de beste azijn. U vindt het in deze inpsiratie & trends.

De kaart van Huis Vermeer

De kaart van Huis Vermeer

De sfeer van Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer getuigt van authentieke smaak en oog voor elk detail. Datzelfde geldt voor de gerechten die het restaurant annex hotel serveert.

Inspiratie & trends 18

Inspiratie & trends 18

Van de heerlijke drank 'Enamor' tot fleurige groentevellen met ontelbare toepassingsmogelijkheden.

De kaart van Brasserie Rooftop

De kaart van Brasserie Rooftop

Restaurants van meubelzaken en andere grootwinkelbedrijven komen op een steeds hoger plan. Bij bar-brasserie Rooftop in Massenhoven is dit letterlijk en figuurlijk het geval.

Inspiratie & trends 17

Inspiratie & trends 17

Smaak! Van smaakmakers uit Japan tot mooie marinades en heerlijke olijfolie.

De kaart van Bij Raggers

De kaart van Bij Raggers

Pure smaken, fijne bijpassende wijnen. Die moet je niet alleen proeven, die moet je beleven. Het is de missie van kok Cor en gastvrouw Sjaan Raggers.

De kaart van Robur et Velocitas

De kaart van Robur et Velocitas

De sportkantine professionaliseert. Kille, holle voetbalhonken transformeren naar warme clublounges waar het aangenaam toeven is.

HANOS in de spotlight bij HorecaNederland.TV

HANOS in de spotlight bij HorecaNederland.TV

In samenwerking met HorecaNederland.TV hebben we een aantal verschillende filmpjes opgenomen over uiteenlopende onderwerpen.

Inspiratie & trends 16

Inspiratie & trends 16

Van de beste aanmaakschijven tot het ultieme BBQ-boek: we hebben alle inspiratie&trends over barbecuen op een rij gezet.

De kaart van Brasserie Anoot

De kaart van Brasserie Anoot

Brasserie Anoot is een moderne brasserie, met voor elk wat wils. Eigenaren Elke en Koen vertellen.

Inspiratie & trends 15

Inspiratie & trends 15

Van de puur Hollandse lijn CaramelZ tot Lo pak ko, of ook wel de Chinese variant van bakpaté of turnipcake.

De kaart van La Cucaracha

De kaart van La Cucaracha

Je waant je in het decor van een levensechte Mexicaanse cantina. Net zo authentiek als de atmosfeer, zijn de ingrediënten en de gerechten van La Cucaracha.

Inspiratie & trends 14

Inspiratie & trends 14

Een ijsje van Aloë Vera maken of juist het perfecte stoomhapje? We lichten weer een aantal inspirerende producten voor u uit.

De kaart van Brasserie Restaurant Unodue

De kaart van Brasserie Restaurant Unodue

Een bijzondere locatie, pal naast het stadion van Sint-Truiden’s eersteklasser STVV. “Unodue is geen Italiaans restaurant. We hebben voor elk wat wils. Wel zijn we Italiaans geïnspireerd.”

HANOS organiseert mosselfestijn

HANOS organiseert mosselfestijn

Het mosselseizoen is geopend! Om dat te vieren, worden er in diverse groothandels activiteiten rondom mosselen georganiseerd: het mosselfestijn.

Eerste finalisten Cervena kookwedstrijd bekend

Eerste finalisten Cervena kookwedstrijd bekend

Op 11 juni werd de eerste halve finale van de Cervena kookwedstrijd gehouden. Van de 7 deelnemers gaan er 4 door naar de finale in begin 2017.

De kaart van The Gin Sum Club

De kaart van The Gin Sum Club

Gevestigd in een markant, honderd jaar oud bankgebouw in Haarlem, ademt The Gin Sum Club (TGSC) de atmosfeer van een Londense herensociëteit. "Licht, fris en Aziatisch. Dat is mijn ding", aldus chef-kok Joey de Vries.

Inspiratie & trends 13

Inspiratie & trends 13

Perfecte maïstortilla’s maakt u met het beste maïsmail en de lekkerste meringues van pandan maakt u met het beste pandanextract. Dit en meer vindt u op deze inspiratiepagina.

Jac. den Dulk: Al 40 jaar haringleverancier van HANOS

Jac. den Dulk: Al 40 jaar haringleverancier van HANOS

Het haringseizoen is volop bezig, de maatjes liggen weer volop in uw groothandel. Maar waar komt onze Hollandse Nieuwe vandaan?

De kaart van Bar Muza

De kaart van Bar Muza

"Alle dagen open, alle dagen lekker eten." Bar Muza in Lier laat over zijn missie geen misverstand bestaan. De moderne villabistro aan de rand van de historische binnenstad is vol in bedrijf op elk eetmoment van de dag.

Inspiratie & trends 12

Inspiratie & trends 12

Couscous en gepekelde citroen zijn een gouden combinatie. U vindt deze en meer trends op deze pagina vol inspiratie.

Inspiratie & trends 11

Inspiratie & trends 11

Kruidig en voedzaam! Deze droogpekel en rookextract, spread met rode paprika & feta en het voedzame graan Cañihua. Dit meer lichten we voor u uit.

De kaart van Wirsthaus Elten

De kaart van Wirsthaus Elten

Freek Span en zijn vrouw Yvonne Barendsen hebben iets met de sfeer van Beieren en Oostenrijk. In hun Wrtshaus Elten in het gelijknamige Duitse grensdorp vind je volop robuuste landelijke elementen die hun voorliefde verraden.

De kaart van Hogeschool PXL

De kaart van Hogeschool PXL

Hogeschool PXL verrast jaarlijks bijna een half miljoen restaurantgasten met mooie smaken van verse ingrediënten. Rudy Rampelberg vertelt.

Inspiratie & trends 10

Inspiratie & trends 10

Producten die net een beetje anders zijn. Van kewpie tot gohan desuyo en bijzondere meelsoorten. U vindt ze hier.

Bring your best Cervena dish

Bring your best Cervena dish

Bring your best Cervena dish: HANOS daagt chefs uit deel te nemen aan de Cervena kookwedstrijd.

Inspiratie & trends 9

Inspiratie & trends 9

Van croquet van pekingeend tot de bijzondere olijfolie Biancardo. Lees meer op deze inspiratie&trends pagina.

De kaart van Alberto's Italian

De kaart van Alberto's Italian

Alberto's Italian prikkelt de zintuigen maximaal. Restaurateur Alberto Hotzky vertelt over zijn restaurant in Nijkerk.

De kaart van Huis De Colvenier

De kaart van Huis De Colvenier

Patrick van Herck omarmt de gast. De chef-patroon van Huis De Colvenier in Antwerpen onthaalt hem en haar als vrienden.

Inspiratie & trends 8

Inspiratie & trends 8

Tijdens het aspergeseizoen wordt de lekkerste liqueur d’asperges gemaakt. Lees meer over dit product en andere trends.

HANOS lanceert nieuwe website

HANOS lanceert nieuwe website

Een nieuwe groothandel, maar dan online.