Restaurant Het Roode Koper* wint Gouden Koksmuts 2020

15 januari 2020

Restaurant Het Roode Koper* heeft tijdens de Horecava op 14 januari 2020 de HANOS Gouden Koksmuts gewonnen. De HANOS Gouden Koksmuts, georganiseerd door het Gastronomisch Gilde, vond dit jaar voor de zestigste keer plaats. Bijzonder dit jaar was dat in elk team de chef of patron van het restaurant ook aanwezig was. Chef Dennis van den Beld en zijn team restaurant Het Roode Koper* kookte het meest constant.

Bekijk hieronder het videoverslag van de Gouden Koksmuts 2020.

Alle acht chefs werden ieder ondersteund door twee (sous)chefs Dit jaar werd er extra gelet op de cuisson. Naast dit team deden de chefs van Bridges (Amsterdam), restaurant Joann (Enschede), restaurant ’t Amsterdammertje* (Loenen aan de Vecht), restaurant De Rozario* (Helmond), ’t Lansink* (Hengelo), restaurant Bentinck (Amerongen) en restaurant Parkheuvel** (Rotterdam) dit jaar mee.