HANOS Hengelo

Maandag 20 mei was het dan zover: de feestelijke opening van HANOS Hengelo! Wat een feest was het! Bekijk de video over de opening, maak kennis met de vestigingsmanager en culinair adviseur van onze nieuwste vestiging en lees de inspirerende verhalen van onze Twentse klanten.

Bezoek HANOS Hengelo en ontvang t/m 31 augustus bij de kassa van HANOS Hengelo bij elke besteding van 100 euro (incl. btw) een kortingsvoucher van 10 euro (incl. btw). Hoe meer vouchers, hoe meer korting! MEER OVER DE STAPELKORTING.


Bekijk de video van de opening

HANOS Hengelo is gevestigd op bedrijventerrein Westermaat Campus, tegenover Ikea. Adres: John Maynard Keynesstraat 10, 7559 SZ Hengelo. Routebeschrijving

 

Maak kennis met de vestigingsmanager en culinair adviseur

 

HANOS met een Twentse twist

De ritjes van Twentse horecaondernemers naar Apeldoorn zijn voorbij. Want HANOS Hengelo opent bijna zijn deuren. En dat betekent meer dan alleen een mooie groothandel in de regio. Vol lof vertelt Frits Hulshof, die in december 2018 is gestart als vestigingsmanager, over HANOS Hengelo.

Lees verder

Frits vertelt
Henri Troost

Verrassing en verbazing

“Ik denk altijd vanuit klantperspectief. Niet in producten. Maar ik moet toegeven: het is wel handig dat ik zo’n beetje het hele assortiment uit mijn hoofd ken”, lacht HANOS Hengelo’s culinair adviseur Henri Troost.

Lees verder

Facts & figures van HANOS Hengelo

meer dan 17.000 m2 horecabenodigheden  -
meer dan 10.000 non-food artikelen  -
ruim 750 soorten kaas  -
ruim 1.100 verschillende wijnen en 1.000 soorten gedistilleerd  -

ruim 100.000 artikelen op voorraad
meer dan 16.000 versartikelen
meer dan 3.200 delicatessen
vele culinaire activiteiten


Verhalen van onze klanten uit Twente

Lees ook de verhalen van Twentse ondernemers. Ondernemers die al jaren een begrip in de regio zijn en ondernemers die net hun opwachting in Twente maken. Stuk voor stuk inspirerende verhalen van trotse HANOS-klanten.

Lees de klantverhalen

De Prinsen Lansink Swarte Ruijter