ban_nic_trends_logo_2104_747x747.jpg

Inspiratie & trends

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

ban_nic_hc03_trends_cognackleurige_sojasaus_1701_747x747.jpg

Cognackleurige sojasaus

Shiro (witte) shoyo wordt gemaakt van voornamelijk tarwe met een minimale hoeveelheid sojabonen. Daardoor lijkt deze sojasaus in kleur meer op cognac dan op sojasaus. De smaak is als een combinatie van een mooie rijstwijn met sojasaus: complex, rijk en lekker zout.

Sojasaus
25254299 | fles 360 ml

ban_nic_hc03_trends_vloeibare_popcorn_1701_747x747.jpg

Vloeibare popcorn

Deze Monin Popcornsiroop is perfect in balans en vol van smaak. De siroop voegt de smaak van popcorn met een hint van noten toe aan koffiedranken. Ook geeft het op fantastische wijze een nieuwe smaakinput aan klassieke cocktails als piña colada en martini.

Monin popcornsiroop

09100770 | fles 70 cl

ban_nic_hc03_mooi_bakken_1701_747x747.jpg

Mooi bakken met Clean Baking Products

De lijn bakvormen van Clean Baking Products is een geweldige uitvinding. Met deze kunststof vormen heeft u geen last van oxidatie, vuilresten, et cetera. Ze zijn voedselveilig, non-stick en temperatuurbestendig. Ideaal; we bakken onze bladerdeeghoorntjes op in de oven en onze aardappelcylinders gaan in de frituur - geen probleem en uiterst hygiënisch.

Clean Baking
hoorntje H0002 | 62136830 | per stuk
vorm RO0025 | 62145770 | per stuk
vorm RO0030 | 62145780 | per stuk

ban_nic_hc03_trends_be_original_1701_747x747.jpg

Be original

De beroemde Caesar Salad werd bij toeval uitgevonden door de Amerikaanse restauranthouder Caesar Cardini. Inmiddels is deze salade uitgegroeid tot één van de beroemdste ter wereld. Met de Caesar dressing van Cardini’s maakt u een heerlijk, traditionele Caesar salad.

Cardini's dressings
Ranch dressing - met knoflook en Parmesan
24143875 | fles 350 ml
Caesar dressing - met ansjovis en Parmesan
24143866 | pot 1200 ml

ban_nic_hc03_trends_uit_de_boekenkast_1701_747x747.jpg

Uit de boekenkast

In het boek De Nederlandse Kaasplank geeft Maarten Koek, fromager-sommelier van sterrenrestaurant Perceel, praktische tips om uw eigen ideale kaasplank samen te stellen met Hollandse kazen. Koek gaat in op combinaties met zoet en onderzoekt welke dranken goed bij welke kazen passen. Ook bezoekt hij 21 Nederlandse boerderijen om het verhaal achter de kaasmakers op te tekenen. Een interessant en leerzaam boek.

De Nederlandse Kaasplank
hardcover - 180 pagina’s
51110650 | per stuk