ban_nic_747x747_insptrends_logo.jpg

Inspiratie & Trends

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

ban_nic_hc04_trends_spiegeltje_spiegeltje_1702_747x747.jpg

Spiegeltje, spiegeltje…

Miroir, ook wel spiegelgelei, is een bekende toepassing uit de Franse patisserie. Met Decorgel plus is het eenvoudig om uw desserts te voorzien van een geleilaagje. De gelei is diepvriesbestendig en werkt het mooist op ingevroren basisdesserts. Verwarm zachtjes tot vloeibaar. Giet uit (op een glaceerrooster) op het bevroren product. We hebben de gelei in 3 variaties:

Miroir
Caramel | 28600910 | emmer 3 kilo
Chocolade | 28600900 | emmer 3 kilo
Glamour silver | 28600890 | emmer 3 kilo

ban_nic_hc04_trends_broodje_bun_1702_747x747.jpg

Broodje Bun

Heerlijk zijn ze, deze kleine gestoomde broodjes, oftewel buns. De platte broodjes worden traditioneel gemaakt van bloem (bapaomeel), gist, reuzel, suiker en zout. Even stomen en beleggen met bijvoorbeeld vis, vlees of gevogelte. Leuk om als bite te serveren.

Broodje bun
41408220 | doos 50 stuks 

ban_nic_hc04_trends_zoutalternatief_1702_747x747.jpg

Hét zoutalternatief

Zoutreductie blijft ook in de professionele gastronomie een issue. Wij hebben de oplossing voor u. Taste accelerator is een natuurlijke smaakmaker op basis van champignons en door de natuurlijke umami het zoutalternatief bij uitstek. Dosering: circa 2 gram op 1 liter / kilo massa.

Taste accelerator
20001290 | emmer 1 kilo

ban_nic_hc04_trends_worstjes_geitenkaas_1702_747x747.jpg

Worstjes van geitenkaas

Deze Spaanse worstjes van geitenkaas zijn perfect op een borrelplank als vegetarisch alternatief voor echte fuets. Verkrijgbaar in drie smaken:

Fuet
Naturel | 40794230 | stuk 175 gram
Walnoot | 40794240 | stuk 175 gram
Truffel | 40794250 | stuk 175 gram

ban_nic_hc04_trends_uit_de_boekenkast_1702_747x747.jpg

Uit de boekenkast

Bouillon vormt de basis voor menig heerlijk recept. Chef-kok William Ledeuil maakte er zijn handelsmerk van en combineert zijn waardering voor de Franse culinaire traditie met een grote passie voor Azië. In het boek Bouillon onthult hij de geheimen van zijn beroemde creaties. Een geweldig goed boek. hardcover - 224 pagina’s

Bouillon
51110520 | per stuk