ban_nic_747x747_insptrends_logo.jpg

Inspiratie & Trends

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

ban_nic_hc06_trends_variatie_bij_koffie_1703_747x747.jpg

Variatie bij de koffie

Drageren is een klassieke techniek uit de banketbakkerij. Grote trommels zorgen voor krokante laagjes om bijvoorbeeld noten. Deze techniek blijven we gebruiken, we hebben echter goed gekeken naar andere smaakmogelijkheden. Zo hebben we nu voor u in het assortiment:

Dragees
Dragee gepofte spelt rood (met chocolade) 33075730 | doos 250 gram 
Dragee amarene kers met yoghurt 33075700 | doos 300 gram 

ban_nic_hc06_trends_globes_original_1703_747x747.jpg

Globes Original

Leuk assortiment chocoladebollen in diverse groottes. In de smaken melk, puur en wit én voor de helft velvet afgespoten. Perfect om uw taarten en desserts mee te garneren.

Chocoladebollen
33005510 | doos 36 stuks 

ban_nic_hc06_trends_smullen_maar_1703_747x747.jpg

Smullen maar

Mooi romig ijs met stukjes Oreo, een traktatie bij elk nagerecht. Van de Belgische ijsmaker Crème de la Crème.

Romig ijs met Oreo
41640950 | bak 2500 gram

ban_nic_hc06_trends_kaviaar_zeewier_1703_747x747.jpg

Kaviaar van zeewier

Cavi-art is een kaviaaralternatief op basis van zeewier, dus vegetarisch. De mooie grove korrels hebben een frisse, verrassende smaak, zoals deze variant met truffel. Geschikt als garnering voor warme en koude gerechten. Cavi-art geeft geen kleur af, is cholesterol-vrij en lang houdbaar.

Cavi-art
38700280 | pot 100 gram

ban_nic_hc06_trends_lekker_krokant_1703_747x747.jpg

Lekker en krokant

Tartinne russe is een super krokant koekje gevuld met vanillecrème. Erg lekker bij koffie, thee en desserts.

Tartine russe
33201640 | doos 42 stuks

ban_nic_hc06_trends_uit_de_boekenkast_1703_747x747.jpg

Uit de boekenkast

In Roberto’s Amsterdam wordt eerlijk en heerlijk gekookt door het team van Roberto Payer. Hij is de ‘godfather’ van het restaurant waar chef Franz Conde de scepter zwaait. In het boek Pure Italiaanse Keuken heeft Roberto Payer recepten, wijntips en pure ingrediënten verzameld. Met prachtige fotografie van Jan Bartelsman.

Pura Italiaanse keuken
hardcover - 176 pagina’s 51161340 | per stuk