Online bestellen bij HANOS

Wij begrijpen dat u als professionele klant uw aankopen het liefst online bestelt en laat bezorgen. Bestellen bij HANOS gaat snel en eenvoudig via onze online shop, waarin u de mogelijkheid heeft meerdere bestellijsten samen te stellen en een persoonlijk assortiment te beheren. Met zo’n 300 vrachtwagens en eigen chauffeurs zorgen wij er vervolgens voor dat uw bestelde producten binnen de afgesproken levertijd in uw keuken worden bezorgd. Dit faciliteren wij al voor heel veel andere klanten. 

Heeft u ook interesse om uw goederen te laten bezorgen door HANOS?

 

U bent al klant

Bij de mogelijkheden van bestellen en bezorgen wordt gekeken naar afname en ordergrootte. Wij kijken graag samen naar uw mogelijkheden. Laat direct uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

U bent nog geen klant

Registreer u vandaag als HANOS-klant en krijg toegang tot het grootste en meest exclusieve assortiment voor al uw horecabenodigdheden. Vervolgens kijken wij graag samen naar de mogelijkheden van bezorging.

 
  • Levering 6 dagen per week

  • Tot in uw keuken bezorgd

 


HANOS Bezorging

HANOS is sinds het begin in 1975 uitgegroeid tot een grote organisatie. Het beheer van het logistieke proces hebben wij bewust altijd binnen HANOS gehouden.

Alle HANOS-chauffeurs zijn bij ons in dienst. Met ons wagenpark van zo’n 300 vrachtwagens kunnen wij het hele jaar per jaar overal in Nederland leveren. Alle vrachtwagens zijn volledig geconditioneerd waardoor wij uw totale bestelling - inclusief gekoelde en diepgevroren producten - in één keer bij u op locatie kunnen bezorgen.

Lees meer over HANOS bezorging

Online bestellen bij HANOS

Hoe werkt online bestellen bij HANOS?

In onze 'Handleiding online bestellen' nemen we u stap voor stap mee door het online bestelproces.

Bekijk hieronder ook onze instructievideo's.