HANOS staat voor u klaar!

De tijdelijke sluiting van alle horecagelegenheden heeft bij veel horecaondernemers geleid tot onzekerheid. Ook nu de horeca gedeeltelijk en onder bepaalde voorwaarden haar deuren weer mag openen voor gasten, leidt dit mogelijk nog steeds tot onzekerheid en vragen. Als uw horecagroothandel staat HANOS voor u klaar en denken wij graag met u mee. Zo stellen wij tot maandag 1 juni 2020 onze zelfbedieningsgroothandels open voor particulieren en bieden wij verschillende interessante concepten en oplossingen aan voor u als ondernemer. Lees hieronder meer over de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

 

De meestgestelde vragen en hun antwoorden.

Lees alle extra maatregelen.

Horeca-oplossingen voor smart distance

Goed nieuws! Tijdens de persconferentie van 6 mei jl. is aangekondigd dat de horeca naar verwachting op 1 juni 2020 weer onder bepaalde voorwaarden open mag. De terrassen mogen weer worden geopend met zitplaatsen waarbij 1,5 meter afstand tot elkaar wordt gehouden en binnen geldt een maximum van 30 personen (incl. personeel) en 1,5 meter afstand.

Om werken op afstand volgens de richtlijnen mogelijk te maken, bieden wij verschillende interessante concepten en oplossingen aan. 

Bekijk hier oplossingen

ban_cam_corona_selfservice_2005_747x498.jpg

Transport | HANOS

Maaltijdbezorging

Wij hebben een groot aantal producten geselecteerd die onmisbaar zijn voor maaltijdbezorging! Denk aan alles op het gebied van verpakken, transporteren en meer.

Lees meer

Tips van onze partner Van Gestel over het onderhoud van keukenapparatuur.

Wellicht staat uw keukenapparatuur voor een langere tijd stil. De servicemanager van Van Gestel geeft in onderstaande video preventieve tips om uw keukenapparatuur in goede conditie te houden.

Instructie in- en uitschakelen espressomachines en volautomaten

Wellicht maakt u tijdelijk geen gebruik van uw espressomachine en/of volautomaten. Lees hier hoe u uw machines op de juiste manier in- en uitschakelt.

Lees de instructie


Heeft u vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem hiervoor contact op met uw groothandel.