HANOS staat voor u klaar!

Na de tijdelijke sluiting van alle horecagelegenheden hebben horecabedrijven hun deuren inmiddels weer geopend. Wel gelden hierbij een aantal regels om de veiligheid van u, uw personeel en uw gasten te waarborgen. Lees hieronder meer over de maatregelen die van kracht zijn.

Per 6 augustus 2020 zijn strengere regels aangekondigd voor de horeca. Horecabezoekers wordt gevraagd hun naam en contactgegevens in te vullen, zodat er snel contact kan worden opgenomen bij een eventuele besmetting rondom de horecagelegenheid. De eerder geldende maatregelen, die u hieronder kunt lezen, blijven ook na 6 augustus van kracht. Per regio kunnen de maatregelen verschillen. Houd daarom altijd de maatregelen in uw regio in de gaten.


  • Iedereen houdt 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Reserveren is verplicht. Bij binnenkomst wordt een gezondheidscheck gedaan met vragen over de gezondheid, bijvoorbeeld of iemand koorts heeft of verkouden is.
  • Elke bezoeker krijgt een vaste zitplaats aan de bar of aan een tafel.
  • De naam en contactgegevens van bezoekers worden genoteerd voor eventueel contact met de GGD.

Let op! Per 1 juni zijn onze zelfbedieningsgroothandels niet meer opengesteld voor consumenten. Onze groothandels zijn nu als vanouds weer uitsluitend toegankelijk voor ondernemers die in het bezit zijn van een HANOS Wereldpas.

Lees alle extra maatregelen

Horeca-oplossingen voor smart distance

Als uw horecagroothandel staat HANOS voor u klaar en denken wij graag met u mee. De richtlijn op het terras en in uw zaak blijft de 1,5 meter afstand tussen de tafels, maar er is ook goed nieuws! De veiligheidsschermen mogen nu ook als alternatief voor de 1,5 meter worden ingezet. Wanneer er een scherm tussen de tafels staat, geldt de 1,5-meter maatregel niet.

Om het werken op afstand volgens de richtlijnen mogelijk te maken, bieden wij verschillende interessante concepten en oplossingen aan, van veiligheidsschermen tot slimme communicatiematerialen, zoals vloerstickers en deurmatten.

Bekijk hier oplossingen

Veiligheiddscherm

Transport | HANOS

Maaltijdbezorging

Wij hebben een groot aantal producten geselecteerd die onmisbaar zijn voor maaltijdbezorging! Denk aan alles op het gebied van verpakken, transporteren en meer.

Lees meer

Najaarsinspiratie

Wij zijn wild van het najaar! De warme kleuren en volle, ronde smaken van de typische herfstingrediënten maken van elk gerecht een feest. Bij HANOS vindt u veel inspiratie voor een warme herfst.

Bekijk najaarsinspiratie

Wild van het najaar

Heeft u vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem hiervoor contact op met uw groothandel.