HANOS staat voor u klaar!

Na de tijdelijke sluiting van alle horecagelegenheden in maart, moeten horecabedrijven vanaf 14 oktober 2020 hun deuren weer sluiten voor onbepaalde tijd. Lees hieronder meer over de maatregelen die van kracht zijn voor de horeca.


  • Alle café's en restaurants zijn gesloten. Afhaalrestaurants mogen wel geopend blijven.
  • De regels voor het sluiten van horecagelegenheden gelden niet bij café's en restaurants bij hotels (voor hotelgasten), uitvaartcentra en luchthavens voorbij de security check.
  • Café's en restaurants in andere gebouwen, bijvoorbeeld musea, moeten dicht.
  • Contactgegevens van gasten worden genoteerd. Bij eventuele ziekteverschijnselen van personeel of gasten neemt u contact op met de GGD.

Lees alle extra maatregelen 


Alles voor uw thuismenu

Binnen de huidige maatregelen is het 'thuismenu' een oplossing om omzet te blijven draaien. Vele horecaondernemers tonen hun doorzettingsvermogen en veerkracht door over te gaan op het aanbieden van thuismenu's. Door uw gasten alle benodigdheden aan te bieden, kunnen zij zelf thuis professionele culinaire gerechten op tafel zetten. Op deze manier kunnen uw gasten toch een beetje de ervaring beleven van een diner in uw restaurant.

Alles over thuismenu's

Bezorgen en afhalen | HANOS

Smaken van de feestdagen

Culinaire seizoenen worden gekenmerkt door typische ingrediënten en passende gerechten. Zo heeft elk seizoen een eigen smaak; een warme winter, een frisse lente, een fruitige zomer en een kruidige herfst.

De feestdagen vormen de ultieme gastronomische afsluiter van het culinaire jaar, waarin smaak in al zijn facetten centraal staat. Smaak gaat verder dan alleen dat wat uw gasten proeven, ook dat wat ze zien, horen en ervaren draagt bij aan de smaakbeleving. Wij helpen u graag die beleving te creëren voor uw gasten. Bij HANOS vindt u alles voor smakelijke feestdagen!

Laat u inspireren

ban_cam_smaken_van_de_feestdagen_2010_747x498.jpg

Heeft u vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem hiervoor contact op met uw groothandel.