Pain à la carte

Pain à la Carte (cool baking) is een concpet dat brood bakken overal mogelijk maakt. Een unieke lijn deegproducten dat reeds gerezen wordt geleverd. Op deze manier kunt u dagelijks vers brood bakken met uw eigen signatuur. Door te kiezen voor een eigen topping en grootte van het brood, bakt u vers brood in een handomdraai. het deeg is na het ontdooirn nog 2 dagen houdebaar in ede koeling, dus altijd paraat om te bakken.

Hoe het bakken van deze prachtige producten precies gaat? We leggen het u hieronder graag uit:

Bekijk ook de instructievideo

Kies een (ontdooide) deegsoort

ban_spc_brood_pain_a_la_carte_stap1_1609_747x498.jpg

Snijd dit op het gewenste formaat

ban_spc_brood_pain_a_la_carte_stap2_1609_747x498.jpg

Of combineer meerdere vormen

ban_spc_brood_pain_a_la_carte_stap3_1609_747x498.jpg

Breng een topping naar keuze aan

ban_spc_brood_pain_a_la_carte_stap4_1609_747x498.jpg

Voeg decoratie toe

ban_spc_brood_pain_a_la_carte_stap5_1609_747x498.jpg

Of snijd specifieke broodvormen

ban_spc_brood_pain_a_la_carte_stap6_1609_747x498.jpg

Laat het deeg rusten op bakpapier

ban_spc_brood_pain_a_la_carte_stap7_1609_747x498.jpg

Bak het brood in de oven

ban_spc_brood_pain_a_la_carte_stap8_1609_747x498.jpg
ban_spc_brood_pain_a_la_carte_vormen_1609_747x498.jpg

Vormen

Het deeg van Pain à la Carte leent zich voor meerdere topeassingen, zoals het bakken van éénpersoons broodjes, tafelbroodjes of een grote focaccia met kruiden. Zo maakt u altijd een brood zoals u het zelf wilt!

ban_spc_brood_pain_a_la_carte_nevelen_1609_747x498.jpg

Nevelen

Werkwijze en baktemperaturen van het deeg staan duidelijk omschreven op elke doos. Wij adviseren wel, bij gebruik van een steamer, tussen de 10 à 20% stoom toe te voegen tijdens het bakken. Geen steamer in de keuken? Dat is geen probleem. Nevel dan voor het afbakken wat water over het deeg.