Bouwstenen voor uw dessert

Het dessert is de afsluiter van een culinaire avond; de finale om een blijvende indruk achter te laten bij uw gasten. De wijze van presenteren is een belangrijk onderdeel van een gerecht.

Onze chefs hebben een aantal bouwstenen voor u verzameld die u kunt gebruiken als onderdeel van uw (kerst)dessert of zelfs om het hele dessert mee op te bouwen. Genoeg ruimte om er uw eigen draai aan te geven!


Chocolademousse | Walnoot crémeux | Bross chocolade | Chocolade kerstballen

Patisserie bouwstenen
Dit dessert bestaat onder andere uit
- Quenelle tanzania, mousse van fondantchocolade Tanzania met bruin fluweeleffect.
- Walnoot crémeux, crémeux op basis van walnoten en chocolade in de vorm van een echte walnoot.
- Witte Bross chocolade, chocolade met luchtbellen, verkregen door gesmolten chocolade onder vacuüm en op zeer lage temperaturen te laten stollen. Intens van smaak dat smelt op de tong
- Chocolade kerstballen, het kerstdessert is niet compleet zonder deze chocolade kerstballen!
CRÉMEUX FRAMBOOS

Crémeux framboos

Frozen elements33204780

PURE CHOCOLADE BROSS

Pure chocolade bross

Frozen elements33204420

WITTE CHOCOLADE BROSS

Witte chocolade bross

Frozen elements33204410

Chocolade macaron | Witte Chocolademousse

Patisserie bouwstenen
Dit dessert bestaat onder andere uit
- Chocolade macaron, naturel biscuits zonder vulling met de geur en smaak van amandel.
- Witte Chocolademousse, Romige, luchtige chocolademousse zoals het hoort! Perfect als basis voor het dessert. Verpakt in een spuitzak en daardoor direct te gebruiken.
De mooiste desserts bestaan altijd uit diverse elementen en structuren.
SPONGECAKE CHOCOLADE ELEMENTS

Spongecake chocolade elements

Frozen elements33210552

Cheesecake | Mini sfera basilicum | Framboos crémeux

Patisserie bouwstenen
Dit dessert bestaat onder andere uit
- Cheesecake, een romige, frisse cheesecake op een krokante basis van kaneelcrumble.
-Mini sfera basilicum, een verrassende en smakelijke creatie op basis van een crémeux van basilicum. Te gebruiken voor zowel zoete als hartige hapjes.
- Framboos crémeux, een mooie creatie in samenwerking met sterrenchef Roger van Damme. Niet alleen fris en lekker, ook de vorm is volledig identiek aan die van een echte framboos.

Sphere Jade Chocolade | 3D giftbox | Karamel crémeux

Patisserie bouwstenen
Dit dessert bestaat onder andere uit
- Sphere Jade Chocolade, chocolademousse met interieur van vanille crémeux, overgoten met chocolade op een krokante bodem van donkere chocolade.
- 3D giftbox Leuk voor bij uw dessert of om te vullen voor bij het serveren van de koffie!
-Karamel crémeux Karamel crémeux in een handige spuitzak. Enkel het topje van de spuitzak dicht bij de top afknippen.

Meer inspiratie

Inspiratie en recepten voor de feestdagen

Smaken van de feestdagen

Bij HANOS vindt u alles om uw gasten smakelijke feestdagen te bezorgen!


Laat u inspireren

Inspiratie en recepten op het gebied van patisserie

Patisserie

Ontdek de wondere wereld van patisserie bij HANOS. Maak kennis met ons unieke assortiment en laat u inspireren!

Lees meer