PASTRY BY LYNN

OPVALLEND FIJNE PATISSERIE

Lynn van Dommelen begon op 16-jarige leeftijd aan haar opleidingen in de patisserie. Aan de PIVA in Antwerpen volgde ze haar specialisaties chocolatier en dieetbakkerij. Ze liep onder meer stage bij Konditorei Widmann in München. Ze deed mee aan diverse wedstrijden, onder meer aan het Concours Jacques Saey. Hier behaalde ze de 2e plaats én won ze de ‘Meilleur Espoir Prix’ met haar chocolade werkstuk over Antwerpse Folklore.

In Antwerpen is ze na haar opleiding blijven plakken, ze werkte er onder Roger van Damme in Het Gebaar. Ook nu blijft ze zichzelf uitdagen om nieuwe, creatieve gerechten te bedenken en innovatieve mogelijkheden te ontdekken.

Lynn laat zich onder andere inspireren door Donna Hay, Frank Haasnoot en Christophe Michalak. Ondanks haar jonge leeftijd (24 jaar) laat ze al een opvallend eigen, fijne en lichte stijl zien.

Ready-to-use producten ziet Lynn als een uitdaging tot het creëren van bijzondere gerechten, omdat aan de basis geen tijd besteed hoeft te worden. Zo is het juist leuk om voor deze basisproducten een andere toepassing te bedenken, dan waar ze eigenlijk voor ontwikkeld zijn.
PASTRY BY BART DE LYNN

Lynn maakte voor ons verschillende mooie creaties in haar kenmerkende stijl, waaronder:

 

Passie pavlovas

PASTRY BY BART DE LYNN

Macaron blueberry

PASTRY BY BART DE LYNN

Aziatische mellowcake

PASTRY BY BART DE LYNN

Cranberry scones

PASTRY BY BART DE LYNN

Op ons inspiratieplatvorm FoodXperience vind u naast deze, nog veel meer creaties van Lynn. Inclusief alle bijbehorende recepten.

Bekijk alle creaties van Lynn

Meer over patisserie bij HANOS


 
 
Inspiratie en recepten op het gebied van patisserie

Patisserie

Ontdek de wondere wereld van chocola, desserts en decoratie: Ons culinair team neemt u graag mee in een aantal trends op dessertgebied.

Lees meer