Alles voor uw professionele pizza

Bij HANOS vindt u alles voor een professionele Italiaanse pizza: de allerbeste ingrediënten rechtstreeks uit Italië, professionele pizzaovens, goed advies en volop inspiratie voor de bereiding van uw pizza. Pizza's worden steeds vaker op culinaire niveau gemaakt. Of u nu net begint met pizza's op uw menukaart of al jaren professioneel bezig bent met pizza's, bij HANOS bent u op het juiste adres. We laten u graag kennismaken met ons assortiment en geven een aantal 'pizzageheimen' open.

De basisproducten voor uw pizza

Molino Dallagiovanna

De beste bloem

Al zes generaties lang is Molino Dallagiovanna één van de beste producenten van superieure Italiaanse bloem voor pizza's. Dankzij de exclusieve samenwerking zijn deze unieke bloemsoorten, rechtstreeks uit Italië, nu ook verkrijgbaar in uw HANOS groothandel.

Lees hier meer

De perfecte tomatensaus

De perfecte tomatensaus

Een goede pizzasaus begint met de beste tomaten. Het vinden van verse Italiaanse tomaten die optimaal rijp zijn, kan een uitdaging zijn. Onze oplossing? Kies voor superieure tomaten uit blik. Pomodoro San Marzano is wat ons betreft dé perfecte basis voor elke tomatensaus. Maar bekijk ook ons hele assortiment.

Bekijk tomatensauzen

De juiste kaas

De juiste kaas

In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan pizzatoppings, bijvoorbeeld pizzakaas 48+, buffelmozarella of vegan raspkaas. Wilt u weten welke topping past bij uw pizza's? Hieronder zetten wij een aantal van de meestgebruikte toppings voor u op een rij.

Bekijk kazen

Meer producten voor uw professionele pizza

Onze pizzameester heeft een aantal producten geselecteerd.

De bereiding van de perfecte pizza

De basisbereidingen

Recept klassiek pizzadeeg

Klassiek pizzadeeg

Bekijk het recept

Recept tomatensaus pizza

Tomatensaus voor pizza

Bekijk het recept

Ontdek 'Pizzageheimen' in de Masterclass Pizza

Altijd al alles willen weten over de bereiding van de perfecte pizza? Op dinsdag 21 juli stonden Marcel Losekoot, chef van de Pizza Academy & Simon Giaccotto (de pizzabijbel) voor onze camera met een Masterclass Pizza, powered by Moretti. 

Tijdens deze livestream nemen de heren u mee in de wereld van pizza's met tips & tricks over de bereiding. Waaronder:
• Uitleg over diverse soorten pizza's & foccacia's
• Het perfecte pizzadeeg (meel, gist, watertemperatuur en het opbollen)
• De topping

Klik hier om de aansluitende recepten te ontvangen

Geheim van de Pizza Napoletana

Tips van de pizzameester

Pizza’s maken als een ware pizzaiolo

Het maken van pizza’s is een waar ambacht. Een ambacht dat pizzaiolo’s volledig beheersen. Zo ook Nick Schutten, culinair adviseur bij Van Gestel grootkeukentechniek. Hier voorziet hij klanten van de juiste praktische kennis die aansluit bij hun concept. 

Door trainingen van specialisten in Italië, sessies met Nederlandse experts en door veel te trainen/experimenteren in het MorettiLab, weet hij precies waar het om draait bij het maken van pizza’s. Hij deelt graag zijn tips om het maken van pizza’s in uw horecaonderneming tot een succes te maken.

Bekijk zijn tips hier

 

Hét geheim van de Pizza Napoletana

Een perfecte ronde pizza met een opstaande, gerezen rand (cornicione), luchtige bodem, heerlijk zacht en met een fantastische geur. Hoe wordt dé Napolitaanse pizza eigenlijk gemaakt?

Het begint bij het deeg waarbij bloem, water, zout en gist met elkaar worden vermengd en met de hand worden gekneed. Na het bezinken en rusten onder een vochtige doek, wordt het deeg traditioneel in een houten bak gevormd. Zodra het deeg lang genoeg heeft gerijpt, vormt de pizzaiolo (pizzamaker) een deegschijf (disco di pasta). Vervolgens is het tijd om te garneren, origineel met verse of gepelde tomaat, buffelmozarella of fior di latte, verse basilicum en extra vergine olijfolie. Bekijk hieronder het recept voor uw eigen Pizza in Napolitaanse stijl.

Bekijk het recept

Geheim van de Pizza Napoletana

Pizzaovens

Ooni pizzaovens

Ooni pizzaovens

Bij Ooni zijn ze volledig toegewijd aan het maken van de beste pizza. Ze ontwikkelen unieke outdoor pizzaovens in handzaam formaat. Één van de unieke kenmerken is dat deze ovens in slechts vijftien minuten verwarmen tot meer dan 500°C.

Lees hier meer

Moretti Forni

Moretti Forni

Van de beste statische ovens tot de eerste elektrische pizzaoven voor pizza Napoletana ter wereld; in het unieke assortiment van Moretti Forni vindt u altijd de oven die past bij uw wensen. Bekijk bij onze partner Van Gestel het assortiment en de mogelijkheden voor u.

Lees hier meer

Meer pizzatools


Samen naar de allerbeste pizza's

Deskundig advies bij Studio Senses

Deskundig advies

In Studio Senses in Zwolle bevindt zich een waar MorettiLAB. Een complete demokeuken met diverse ovens en bijbehorende accessoires. Samen met u kijken onze specialisten welke ovens het best passen bij uw concept. Ook op meer gebieden van advies kunt u terecht bji HANOS, denk aan het finetunen van uw pizzareceptuur. Neem contact op met uw vestiging.

Bekijk uw dichtstbijzijnde vestiging

Pizza profs

Pizza Profs: Hét Nederlandse platform voor Pizza Professionals

Hét Nederlandse platform voor Pizza Professionals. Ontdek hoe u met gastronomische pizza een super winstgevend gerecht op de kaart zet. Pizza Profs is door Marcel Losekoot, eigenaar van Pizza Academy, opgezet. "Door verbonden te zijn kunnen we elkaar inspireren. Dit gaat leiden tot nóg betere en lekkerdere pizza’s en dat is veel waard.” Meer informatie en gratis aanmelden als Pizza Prof?

Lees hier meer

Italië

Verder lezen...

De Italiaanse keuken bij HANOS

De Italiaanse keuken wordt gekenmerkt door bijvoorbeeld pizza, pasta en olijfolie. Maar la cucina Italiana gaat veel verder dan dat. 

Lees meer


Ook toegang tot unieke assortiment rondom Italiaanse pizza's, maar bent u nog geen klant?

Registreer u vandaag nog als HANOS-klant en krijg toegang tot het hele assortiment!

Ontdek alle voordelen