Proef&Beleef

Wij laten u graag persoonlijk kennismaken met onze producten. Daarom hebben we Proef&Beleef in het leven geroepen: u kunt doorlopend verschillende producten ruiken, voelen en proeven van de Proeftafels op onze verschillende afdelingen. Elke twee weken kunt u hier kennis maken met andere producten. Onze medewerkers staan natuurlijk voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!

Daarnaast organiseren we regelmatig Proef&Beleefdagen. Onze groothandels zijn tijdens deze dagen elke keer in een ander thema uitgedost met nog meer proeftafels. Hier vindt u niet alleen producten, maar ook kleine gerechtjes met verrassende smaakcombinaties en bereidingswijzen.


De Proeftafels

AGF

ban_nic_hc01_p&b_agf_1612_747x498.jpg

Smaakbommetjes met fijne bite
Voor de beste tomaatjes nemen wij u graag even mee maar het mediterrane klimaat. Daar waar de zomers warm zijn en de winters mild, krijgen tomaatjes de meeste zonuren. Wanneer de zomer niet te vochtig is geweest en de tomaatjes voldoende zon hebben gehad, is het tijd voor de oogst. Met zorg worden de rijpe vruchten geselecteerd, gewassen, gesneden, gedroogd en gemarineerd. Dit resulteert in tomaatjes met een fijne bite, zonder harde schilletjes en bomvol smaak! Deze tomaatjes zijn voor zeer veel gerechten te gebruiken. De specifieke mediterrane kruidenmelange zorgt voor de juiste smaakbeleving, heerlijk in uw salade of op een panini. Denkt u ook eens aan de garnering van een carpaccio, vulling van pizza’s en warme en koude pasta(salades).

Zongedroogde tomaten
gemarineerd
34713909 | bak 1 kilo

Zuivel

ban_nic_hc01_p&b_kaas_1612_747x498.jpg

Gerijpte kaas met kristallen
Old Holland Superieur is een parel uit ons kaasassortiment en vindt zijn oorsprong in NoordHolland, waar ziltig gras en weidegang aan de basis staan van een hoge kwaliteit melk. Volgens een eeuwenoud recept wordt deze kaas op ambachtelijke wijze gemaakt. Ook krijgt de kaas de tijd om rustig te rijpen op houten planken. De juiste temperatuur, de goede luchtvochtigheid en goede verzorging van de kaas zijn van belang om de unieke smaak en smedigheid te ontwikkelen. Na 18 maanden natuurlijke rijping heeft de kaas een robuuste volle smaak, met een heerlijk knisperend kristalletje, zo is oude kaas bedoeld.

Kaas
18 maanden gerijpt
Old Holland Superieur
1/16 stuk - 650 gram | 40402240 | per stuk
kilostuk | 40402220 | per kilo
gesneden - 50 plak | 40402230
hotelblok - circa 2 kilo | 40402210 | per kilo

Patisserie

ban_nic_hc01_p&b_patisserie_1612_747x498.jpg

Aulds combineert klassiek en trendy

Het Schotse Aulds begon ruim veertig jaar geleden als lokale bakker van het Schotse plaatsje Greenock en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze speler in de wereld van patisserie. De nieuwe, supermoderne fabriek waar het bijzondere assortiment patisserie en desserts wordt geproduceerd, staat in Inchinnan bij Glasgow. Alles wordt vers bereid, geportioneerd en ingevroren.
Twee nieuwe plaatgebakcreaties zijn de:
Caramel shortcake
creatie met een krokante biscuitbodem, een dikke laag karamel en gegarneerd met melkchocolade.
33204040 | per doos
Tiffin Slice
robuuste mix van chocolade, biscuit en rozijnen
33204050 | per doos

Vis, schaal- en schelpdieren

ban_nic_hc01_p&b_vis_1612_747x498.jpg

Haring van topniveauDe haring leeft in scholen die reusachtige afmetingen kunnen aannemen. Overdag verblijft de vis in diepere wateren om ’s nachts naar boven te komen om zich te voeden met plankton. Het seizoen van de haring start traditioneel in juni, maar ook nu is een verse maatjesharing niet te versmaden. Het hele jaar door levert HANOS haring die met de hand gesneden is, hier komt minder water aan te pas dan bij fileermachines en dat proeft u. Vakkundig, ambachtelijk en duurzaam gevangen, een harinkje van topniveau.

Zoute haring
vangstgebied: Noordzee
pak 10 stuks | 38143607

Vlees

ban_nic_hc01_p&b_vlees_1612_747x498.jpg

Goede kwaliteit scherp geprijsd
Loca is een huismerk van HANOS-slagerij Van der Zee en staat voor messcherp geprijsde producten van prima kwaliteit. Onder dit huismerk vindt u een aantal gangbare vleeswaren, zowel aan het stuk als voorgesneden. Naast vleeswaren vindt u een uitgebreid assortiment vers en diepvriesvlees. Over het algemeen worden de Loca-vleesdelen geportioneerd aangeboden. Loca, zo gek nog niet!

Schouderham

gesneden
bak 500 gram | 30900151

Wild en gevogelte

ban_nic_hc01_p&b_wild_1612_747x498.jpg

Kalkoenfilet met mooie rooksmaak
Ons assortiment gerookte wild- en gevogelteproducten wordt speciaal voor HANOS geproduceerd.
Samen met onze huisleverancier zorgen we voor smakelijke en onderscheidende producten. Hierin doen we geen concessies aan de kwaliteit; die moet altijd van een hoog niveau zijn. Al onze gerookte producten hebben verse grondstoffen als basis en kennen verantwoorde
recepturen. Verder wordt onze lijn gerookte producten gerookt op beukenhout. Dit geeft een mooie rooksmaak. De gerookte kalkoenfilet doet het goed op buffetten, in voorgerechten, op salades en op luxe belegde broodjes.

Kalkoenfilet
gerookt
32886307 | per kilo