Proef&Beleef Brood en Ambacht

U bent van harte welkom tijdens de Proef&Beleefdagen op 6, 7 en 8 oktober 2016.

We kunnen oneindig variëren met brood. Broodproducten passen bij elk moment van de dag; van ontbijt tot borrelhapje. Daarnaast kennen we talloze soorten en vormen. Daarom laten we u graag kennismaken met het assortiment dat u in uw groothandel vindt: van kant-en-klare tot afbakproducten en van de beste toppings en spreads tot de heerlijkste toppings om uw eigen signatuur mee te geven.

Daarom nodigen wij u van harte uit om langs te komen tijdens de Proef&Beleefdagen in uw groothandel op 6, 7 en 8 oktober 2016.

Van verschillende meelsoorten en zelf brood bakken tot bereidingen voor sandwiches, wafels en tosti's, rustieke broden en glutenvrij brood: u vindt van alles wat om te proeven in uw groothandel.

De Proef&Beleefdagen worden georganiseerd in: Antwerpen, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Den Haag-Delft, Eindhoven, Groningen, Hasselt, Heerenveen, Heerlen, Nijmegen, Utrecht, Valkenburg, Venlo en Zwolle.

We inspireren u alvast graag met wat recepten:

ban_spc_brood_kip_parmezaan_1609_747x747.jpg

Wafel met kip&parmezaanse kaas

Bekijk het recept

ban_spc_brood_tunnbrod_zalm_1609_747x747.jpg

Tunnbröd met warmgerookte zalm

Bekijk het recept

ban_spc_brood_snelle_kruidenbroodjes_1609_747x747.jpg

Snelle kruidenbroodjes

Bekijk het recept