Proef&Beleef Wild en Wijn

We nodigen u van harte uit voor de Proef&Beleefdagen op 3, 4 en 5 november 2016!

Het najaar is aangebroken en het wild ligt weer volop in onze groothandels. Van zwijn tot fazant: met deze prachtige producten creëert u de mooiste gerechten. We laten u graag kennismaken met onze producten en de verschillende toepassingsmogelijkheden tijdens Proef&Beleef Wild en Wijn in uw groothandel.

Van delen van klein en grofwild tot konfijten en van pasteien tot ready-to-serve gerechten. Natuurlijk ontbreken ook de mooiste najaarswijnen niet.

De Proef&Beleefdagen worden georganiseerd in: Antwerpen, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Den Haag-Delft, Eindhoven, Groningen, Hasselt, Heerenveen, Heerlen, Nijmegen, Utrecht, Valkenburg, Venlo en Zwolle.

ban_spc_najaar_ballotine_poulet_noir_1610_747x747.jpg

Ballotine van poulet noir

Bekijk het recept

ban_spc_najaar_gebraden_hazenbout_1610_747x747.jpg

Hertenbloemstuk met stamppot van gekarameliseerde witlof

Bekijk het recept

ban_spc_najaar_sukade_wild_zwijn_1610_747x747.jpg

Sukade van wild zwijn

Bekijk het recept