Kenmerk Waarde
Techniek Bakken
Thema's Hoe maak ik...

Ingrediënten

  • 1.0 knolselderij
  • eiwit
  • tijm
  • look
  • zout
  • 4.0 aardappelen
  • witte asperges
  • pulled pork
  • beukenzwammetjes

Bereiding

Gaar de ongeschilde (maar gewassen) knolselderij in zoutkorst in de oven (tip: scrub hem in met look en tijm).

Mix dit tot een gladde massa, kruid af met peper en zout.

Rasp de aardappelen, kruid af en bak de rosti in hete boter.

Steek de rosti’s uit in gewenste vorm en vul op met de pulled pork.

Gaar de speenvarkenfilets traag gaar op 58°celcius kerntemperatuur.

Schroei een mooie ruitvorm op de grill met pezo en verse tijm.

Schil de asperges, gaar ze vacuum met hoeveboter, pezo en foelie.

Marineer de beukenzwammetjes in sushi-azijn.

Dresseer het bord.