Kenmerk Waarde
Techniek Espuma
Thema's De kaart van

Ingrediënten

  • 1.0 kilogram kokosklapper
  • ballonnen
  • 100.0 gram verse kingcrab
  • 15.0 gram ongebrande cashewnoten
  • 5.0 gram korianderpoeder
  • 30.0 gram passievruchtvlees
  • 5.0 gram bieslook
  • 15.0 gram huisgemaakte mayonnaise
  • bosui
  • koriander
  • Afrikaantjes, Boragebloemen, knoflookbloemen, knoflookkiemen, daslookbloemen

Bereiding

Draai kokos in de thermoblender tot het vloeibaar is.

Vul ondertussen de ballonnen met water tot de gewenste grote en verbind deze aan een rekje.

Haal de ballonnen 3 maal door de vloeibaar kokos.

Kook kingcrab af in een pan met zout en peper en pluk deze.

Mayonaise maken volgens recept, vervolgens in kidde en warm plaatsen voor serveren.

Maak de kingcrab aan met mayonaise, peper, zout, passievrucht, koriander, korianderpoeder en limoen-rasp.

Plaats dit vervolgens in het kokosei, crumbel de cashews en de mayonnaise eroverheen en werk af met bosuitjes en bloemetjes.