Russische salade met olijvenmayonaise

Russische salade met olijvenmayonaise

In dit recept is de olijvenjus nature van Caviaroli gebruikt. Deze is heerlijk puur van smaak.

Inktvis in blik met ansjovis en olijvenjus

Inktvis in blik met ansjovis en olijvenjus

In dit recept is de olijvenjus nature van Caviaroli gebruikt. Deze is heerlijk puur van smaak.

Ceviche van corvina met tijgermelk van olijvenjus

Ceviche van corvina met tijgermelk van olijvenjus

Ceviche van corvina met tijgermelk van olijvenjus met chipotle, een gedroogde en gerookte rode peper.

Gegrilde ui met olijvenjus en chipotle

Gegrilde ui met olijvenjus en chipotle

In dit recept is olijvenjus van Caviaroli gebruikt, welke is verrijkt met chipotle, een gedroogde en gerookte rode Jalapeño peper.

Tagliolini met venkel,gerookte paling,zure room en kaviaar

Tagliolini met venkel,gerookte paling,zure room en kaviaar

Heerlijke pasta van Tagliolini met venkel,gerookte paling,zure room en kaviaar. Recept voor 4 personen.

Tortellini met forel,rouleaux en auberginekaviaar

Tortellini met forel,rouleaux en auberginekaviaar

Tortellini met zachtgegaarde forel,rouleaux van Lardo en paprika,auberginekaviaar. Recept van FoodXperience chef Rolf Hoekstra van HANOS Heerenveen.

Takoyaki

Takoyaki

Takoyaki: luchtige Japanse poffertjes die in Osaka op iedere straathoek worden gemaakt. Leuk om in te zetten als voorgerechtje,bij de lunch of als appetizer.

Sablé rum chocomousse

Sablé rum chocomousse

Dit recept wordt gepresenteerd tijdens de Chef's Table bij HANOS Maastricht op 19 juli 2022.

Visgraat met groentepat� van paprika, tomaat en feta

Visgraat met groentepat� van paprika, tomaat en feta

Dit recept wordt gepresenteerd tijdens de Chef's Table bij HANOS Maastricht op 19 juli 2022.

Teriyaki Kingfish

Teriyaki Kingfish

De hoogste kwaliteit vis halen we misschien wel uit onze eigen wateren. We hebben het over �Kingfish Dutch Yellowtail�.

Rode mul in Thaise stijl

Rode mul in Thaise stijl

Recept gemaakt door Kars van Wechem van Restaurant De Saffraan in Amersfoort

Zeebaars met bombe van lavas, asperges, krokante kippenhuid en gebakken gist

Zeebaars met bombe van lavas, asperges, krokante kippenhuid en gebakken gist

Recept gemaakt door Kars van Wechem van Restaurant De Saffraan in Amersfoort.

Venkelsoep met sinaasappel en oregano

Venkelsoep met sinaasappel en oregano

Heerlijke vegetarische venkelsoep op basis van Knorr Professional Groentebouillon, met sinaasappel en oregano. Dit recept is voor 10 personen.

Bereiding boston butt varkensschouder op de bbq

Bereiding boston butt varkensschouder op de bbq

Een fenomeen in Amerika en ook in Nederland steeds populairder. De Boston Butt is ideaal voor het maken van een klassieke pulled pork.

Bulgur salade met geroosterde pompoenen, roodlof en granaatappel

Bulgur salade met geroosterde pompoenen, roodlof en granaatappel

Heerlijke Bulgur salade op basis van Knorr Kippenbouillon Authentiek Poeder en Knorr Primerba Curry, met geroosterde pompoenen, roodlof en granaatappel. Dit recept is voor 10 personen.

Boneless varkensribs sous-vide op de bbq

Boneless varkensribs sous-vide op de bbq

De heerlijke smaak van varkens spareribs, zonder de vieze vingers. Het bot is weggesneden, zodat alleen het malse vlees overblijft.

Bereiding varkensrack gepekeld op de bbq

Bereiding varkensrack gepekeld op de bbq

Het ribstuk van het varken, herkenbaar door de beenderen die uitsteken. Het vlees bevat een mooie vetlaag, wat zorgt voor extra veel smaak.

Horse's neck

Horse's neck

Zomerse cocktail van bourbon en ginger ale

Salade van rode rivierkreeft met tomatengelei, citrus en biancardo saus

Salade van rode rivierkreeft met tomatengelei, citrus en biancardo saus

Recept voor 2 personen, gemaakt door Robert Hartelman van Restaurant C�pes in Otterlo.

Risotto met ovengeroosterde pastinaak, ma�skip en salie

Risotto met ovengeroosterde pastinaak, ma�skip en salie

Heerlijke risotto bereid met Knorr Professional Kippenbouillon, geserveerd met ovengeroosterde pastinaak, ma�skip en sali. Dit recept is voor 10 personen.

Rum old fashioned

Rum old fashioned

Deze cocktail bestaat uit El Dorado 12 years Old rum, cocktailbitters, sinaasappelschil en -schijfje en bruine suiker.

Crostini met hummus, rode biet, gegrilde courgette en geitenkaas

Crostini met hummus, rode biet, gegrilde courgette en geitenkaas

Deze crostini is gemaakt met Focaccia Mediterranea van Lanterna, een echte Italiaanse smaakmaker.

Bereiding varkensfilet gepekeld op de bbq

Bereiding varkensfilet gepekeld op de bbq

Een goede bereiding is essentieel voor de varkensfilet; te kort en het is niet gaar, te lang en het is te droog. Vooral op de grill is dit een uitdaging.

Bereiding lamb hammer op de bbq

Bereiding lamb hammer op de bbq

Lamsvlees zag er nog nooit zo stoer uit. De lamshammer wordt gemaakt van de bout en is daardoor zeer geschikt om mooi ros� te bereiden.

Bereiding boneless beef ribs op de bbq

Bereiding boneless beef ribs op de bbq

De trend van dit barbecueseizoen. Laat uw gasten genieten van de heerlijke smaak van spareribs, zonder te hoeven kluiven

Bereiding bourgondisch kluifje op de bbq

Bereiding bourgondisch kluifje op de bbq

Het bourgondisch kluifje wordt gemaakt van de varkenshiel. Dit mooie stuk varkensvlees is alvast gemarineerd en voorgegaard, zodat de bereiding zo gemakkelijk mogelijk wordt.

Bereiding varkensbuik gepekeld op de bbq

Bereiding varkensbuik gepekeld op de bbq

De varkensbuik is een smaakvol, vet vleesdeel van het varken. Doordat het vlees is gepekeld door onze slagers, komt de natuurlijke smaak nog meer naar voren na bereiding.

Bereiding lomo de tira op de bbq

Bereiding lomo de tira op de bbq

Heerlijke entrecote van het Ib�rico varken, welke in de lengte is gesneden. Door de vorm is de Lomo de Tira ideaal om te bereiden op de barbecue en getrancheerd te serveren

Bereiding varkensribroast gepekeld op de bbq

Bereiding varkensribroast gepekeld op de bbq

De stoere vorm van de ribroast past perfect bij de grill. Kies voor een varkensribroast die al voor u is gepekeld.

Tomahawk van hert

Tomahawk van hert

Tomahawk van hertenvlees bereid op de BBQ.

Shortribs zonder been van hert

Shortribs zonder been van hert

Shortribs zonder been van hertenvlees bereid op de BBQ.

Zacht gegaarde makreel met piccalilly, knolselderij en yoghurt

Zacht gegaarde makreel met piccalilly, knolselderij en yoghurt

Recept voor 2 personen, gemaakt door Robert Hartelman van Restaurant C�pes in Otterlo.