Riesling Weeks

Laat uw gasten kennis maken met Duitse riesling

Voor de achtste keer op rij organiseert het Informatiebureau voor Duitse Wijn de Riesling Weeks. Van vrijdag 1 t/m zondag 17 juni 2018 staat Duitse riesling centraal in de horeca.

Duitse riesling onder de aandacht
Tijdens de Riesling Weeks kunt u in uw restaurant een 3-gangen verrassingsmenu inclusief Duits wijnarrangement aanbieden voor €45,00. Restaurants met 1 of meer Michelinsterren mogen per ster €10,00 extra vragen.

Speciale korting bij aanschaf van Duitse riesling wijnen
HANOS heeft van maandag 7 mei tot en met zondag 20 mei 2018 een unieke 5+1 actie voor Duitse riesling wijnen.

Profiteer van gratis publiciteit
De Riesling Weeks worden gepromoot via Twitter en Facebook met een verwijzing naar de informatie op www.duitsewijn.nl en www.rieslingweeks.com. Op deze websites worden alle deelnemende restaurants en wijnwinkels met adresgegevens vermeld. Meer dan 200.000 consumenten ontvangen een e-mail over de Riesling Weeks met een verwijzing naar deze informatie.

Wijn-spijs-wedstrijd
Restaurants die deelnemen aan de Riesling Weeks en op het moment van aanmelding onder stap 3: extra opties, hun 3-gangen menu en Duits wijnarrangement invullen, kunnen ook meedoen aan de wijn-spijs wedstrijd. De 1e prijs is een 2-daagse wijnreis voor 2 personen naar een Duits wijngebied. De 2e tot en met 5e prijs is een pakket met verschillende soorten riesling wijnen.

Riesling weeks

Bekijk de scherpe acties