Riesling Weeks

Gun uw gasten het genot van verrukkelijke Duitse riesling

Voor de zesde keer organiseert het Informatiebureau voor Duitse Wijn de Riesling Weeks. Van vrijdag 27 mei t/m zondag 12 juni 2016 staat Duitse riesling centraal in de horeca.

Duitse riesling onder de aandacht

Tijdens de Riesling Weeks kunt u in uw restaurant een 3-gangen verrassingsmenu inclusief Duits wijnarrangement aanbieden voor €50,00. Restaurants met 1 of meer Michelinsterren mogen per ster €12,50 extra vragen.

Speciale kortingen bij aankoop van Duitse riesling wijnen

HANOS heeft van 25 april t/m 8 mei 2016 een unieke 5+1 actie voor Duitse riesling wijnen. De actie geldt op onderstaande wijnen:

Profiteer van gratis publiciteit

De Riesling Weeks worden gepromoot via Twitter en Facebook met een verwijzing naar de informatie op www.duitsewijn.nl en www.rieslingweeks.com. Op deze websites worden alle deelnemende restaurants en wijnwinkels met adresgegevens vermeld. Meer dan 200.000 consumenten ontvangen een e-mail over de Riesling Weeks met een verwijzing naar deze informatie.

ban_act_riesling_1604_747x747.jpg

Riesling Weeks wijn-spijs-wedstrijd

Restaurants die deelnemen aan de Riesling Weeks en op het moment van aanmelding hun 3-gangen menu en Duits wijnarrangement invullen, kunnen ook meedoen aan de wijn-spijs-wedstrijd. Het beste menu wint daarbij een mooie prijs: de 1e prijs is een 2-daagse wijnreis voor 2 personen naar een Duits wijngebied. De 2e tot en met 5e prijs is een pakket met verschillende soorten riesling wijnen.