Roken

Roken

Er zijn veel verschillende manieren om rook te verwerken in uw gerechten. Klassiek warm roken of koud roken met verschillende soorten hout voor bijzondere, diepe smaken. Met een rookpistool brengt u de rook zelfs aan tafel. Met rook geeft u smaak én beleving aan uw dranken en gerechten.


Smoking essentials - The Big 4

De essentiële benodigdheden om te roken! Met deze vier rokers en toebehoren bent u verzekerd van een optimale rookgeleiding rondom uw ingrediënten.

Elektrische rookoven

Roestvrijstalen rookoven met een dubbelwandige deur. Werkt met een hittebron onder in de kast en is instelbaar met een thermostaat. Deze rookoven maakt rook op basis van hout ‘dust’ en is voorzien van drie roosters en een beugel met drie haken om hangend te kunnen roken.

Bekijk product

Elektrische rookoven

Bradley smoker

De Bradley Smoker is een unieke rookkast, waarin smaakversterkende bisquetten worden verbrand om er voor te zorgen dat de temperatuur niet schommelt. De Bradley Smoker maakt zuiver smakend gerookt eten zonder nasmaak. Waar bij andere rokers constante alertheid wordt gevraagd, produceert de Bradley Smoker automatisch schone koude rook voor meer dan 9 uur zonder interventie. De Bradley Smoker maakt zowel warm als koud roken eenvoudig uitvoerbaar.

Bradley smoker

Bradley smoker

Bekijk product

Bradley smart smoker

Bradley smart smoker

Bekijk product

Bradley smoker pro

Bradley smoker pro

Bekijk product

 

Bijpassende bisquetten

Deze bisquetten horen bij de Bradley Smoker. Ze versterken de smaak van de producten die gerookt worden.

Chunks, chips & dust

Voor smaakvol roken gebruikt u het beste hout. Voor elke manier van roken bestaat er een passend houtformaat. In ons assortiment vindt u chunks, chips en dust, allen verkrijgbaar in de smaken:
• kersen • hickory • appel • beuken • eiken • whisky - eiken vat • rode wijn - eiken vat • olijf

 

Roken | HANOS

Chunks

Perfect voor het gebruik tussen houtskool of briketten. Een lage temperatuur en een afgesloten barbecue zorgen voor het beste resultaat.

Bekijk alle smaken

Roken | HANOS

Chips

Kunnen zowel droog als geweekt gebruikt worden. Werken erg goed op hete kolen, zowel in een aluminium bakje of over een laagje as.

Bekijk alle smaken

Roken | HANOS

Dust

Dust of rookmot werkt goed in elektrische rookkast of een rookkast op gas.


Bekijk alle smaken


Kook met rook

Onze chefs laten u de diverse toepassingen van rook in gerechten zien. Van verschillende soorten gerookte vis tot een verrassende cocktail of dessert, de mogelijkheden zijn eindeloos!


Meer inspiratie

Najaar

Wild van het najaar

Wij zijn wild van het najaar! De warme kleuren en volle, ronde smaken maken van elk gerecht een feest. Bij HANOS vindt u veel inspiratie voor een warme herfst!

Lees meer