Stijlen

Trends, stijlen en kleuren

Een goede inrichting en de juiste tafelaankleding bepalen de uitstraling van uw zaak. Gasten komen graag naar een plek waar de hele beleving van sfeer en smaak met elkaar overeenkomen.

Kom langs en laat u inspireren door ons aanbod. Of het nu gaat meubelen, tafelaankleding, verlichting of een complete keukeninrichting; u bent van harte welkom bij onze groothandels en onze partners Kaja Interieurs en Van Gestel Grootkeukentechniek.

Maak kennis met de stijl van HANOS.


ban_rec_designspecial_allaboutstrawberry_747x747

Zeven stijlen

In de Stijlenspecial zijn 7 stijlen uitgewerkt naar de trends van dit moment, met assortiment dat afgestemd is om de juiste sfeer te creëren.

  • Stoer: Tijdloos en cool. De authentieke materialen gietijzer, denim en leer zijn helemaal hot.
  • Hip: Durf te combineren! Qua vorm, kleur en materiaal. Vernieuwend, maar dan met af en toe een terugblik naar vroeger.
  • Avontuurlijk: Een mooie reis langs diverse landen, culturen, stijlen en sferen om uw (horeca)zaak een echt onderscheidende sfeer te geven.
  • Nostalgisch: Ken je klassiekers, in een modern jasje.
  • Glamour: Less is more. Veel zwart/wit, af en toe aangevuld met een opvallende kleur.
  • Natuurlijk: Healthy living neemt toe. Haal buiten naar binnen.
  • Relax: Een gevoel van thuiskomen creëren, om te ontmoeten, werken, relaxen of gezellig wat te eten of drinken.

Ons culinair team heeft bij elke stijl een passend gerecht gemaakt, zoals 'It's all about strawberry'; een heerlijk gerecht met één basisingrediënt en 8 heerlijke onderdelen. It's all about strawberry en alle andere gerechten uit de Designspecial vindt u het inspiratieplatform www.FoodXperience.com.

Bekijk de Stijlenspecial

De hardlopers van 2016

Wat zijn de culinaire trends van 2016? Van showcooking pur sang met de OFYR tot heerlijke Vermouth en Arabic bread, brisket die langzaam Nederland verovert en prachtige handlettering voor een visueel opvallende communicatie.

Bekijk de trends


ban_prd_design_porthole_infuser_2105_747x747.jpg

Porthole infuser

De Porthole infuser is ontworpen voor restaurant Alinea *** in Chicago. Dit apparaat kan worden gebruikt om allerlei soorten koude infusies te maken. Door de bijzondere vormgeving creëert u 100% beleving aan tafel!

621.30980 | per stuk

Bekijk de video

ban_prd_design_borrel_bbq_2105_747x747.jpg

Borrel BBQ

Een barbecuetje waarmee uw gasten zelf vlees, vis of andere gerechtjes op tafel kunnen grillen. Op de eikenhouten presentatieplank presenteert u deze barbecue ook nog eens stijlvol. Een unieke ervaring voor uw gasten!

625.56510 | per stuk

Bekijk de video

ban_prd_design_isommelier_2105_747x747.jpg

iSommelier

De iSommelier filtert zuurstof uit de lucht en versnelt hiermee het decanteer proces van enkele uren naar minuten. In het strak vormgegeven apparaat passen glazen karaffen waar zuivere zuurstof aan wijn wordt toegevoegd.

621.34650 | per stuk

Bekijk de video